mynewspapers.net

Drinkar med Oliver

Drinkar med Oliver


Oliver är en syrlig sätt att lägga smak till din cocktails. Garnishes i blandade drinkar är där för att komplettera, kontrast eller få fram smaken av sprit och andra ingredienser i dryck. De är inte avsedda att övermanna drycken. Oliver är ofta en garnering i drycker med saltat fälgar eller syrliga ingredienser. Oavsett om du använder tequila, whiskey, gin eller vodka i din blandade drinkar, lägger oliv en lockande smak nyans.

Vodka drinkar

Häll vodka, torr vermouth och oliv juice över is i en shaker glas att blanda en smutsig vodka martini. Sila det upp i ett kylt glas och garnera med en oliv. Peppertini är en annan vodka drink utom den använder peppar-smaksatt vodka och torr vermouth. Skaka drinken med is och servera i en gammaldags glas med is. Garnera med en oliv.

Gin-drinkar

Oliver saft till gin och söt vermouth skapas en oliv martini. Häll ingredienserna i en shaker halvfull av isbitar. Skaka och sila upp i ett kylt glas. Garnera cocktailen med Oliver på ett spjut om du önskar. Gör en kolonial cocktail genom att kombinera grapefruktjuice, maraschino likör och gin i en cocktail shaker med is. Sila vätskan i ett glas och toppa med en oliv.

Tequila drinkar

Gör en mexikansk martini genom att kombinera tequila, limejuice, Cointreau, citron-lime kolsyrade drycker, orange juice och sötsur mix i en shaker med is. Häll det i en 236 ml. martini eller cocktail glas och garnera med två Oliver på ett spjut. Tequini receptet kräver tequila, en skvätt bitter och torr vermouth. Skaka den i en shaker med isbitar. Sila upp den i ett glas som du garnera med en oliv och en citron skala twist.

Whisky drinkar

En traditionell dryck som innehåller whiskey, söt vermouth serveras med en oliv är Manhattan. Kombinera vätskorna i en shaker med is, stam och Lägg en oliv för garnering. Göra en old yeller dricker genom att lägga till Oliver, beskära juice och whisky i en mixer. Mala ingredienserna tills det är en slät konsistens. Häll upp i ett cocktailglas och garnera med en citron twist.