mynewspapers.net

Drinkar med Finlandia grapefrukt VodkaGreyhound cocktail, en enkel hopkok av vodka och grapefrukt juice, har funnits i decennier. Ursprungligen gjorts med gin, är drycken nu vanligen görs med vodka tillsammans med sin salt-kantade syskon, salta hunden. Som en del av den smaksatta vodka våg av mitten av 2000-talet introducerade finsk vodka Finlandia sin grapefrukt Fusion vodka. Finlandias grapefrukt Fusion vodka kan ge din greyhounds och salt hundar en extra kick eller stärka andra drinkar med grapefrukt aromer.

Finlandia Bonfire

Få ut det sammanblandning redskapet och mjuka upp handlederna att göra denna citrus-infunderas cocktail med en injektion av fizz. En rekommenderad dryck av skaparna av Finlandia vodka, Finlandia brasa kräver lite prep och vissa visar med shaker. Placera fyra nyklippt limeklyftor i en blandning tenn och tillsätt en stor skvätt enkel sockerlag. Röra limeklyftor och sirap. Tillsätt 59.1 ml. Finlandia grapefrukt Fusion vodka och 118 ml. varje av ginger ale och tranbärsjuice. Lägga till en skopa is, placera locket på blandning burken och skaka. Häll skakas innehållet i ett highballglas och garnera med en lime.

Tack med kärlek

Tack så mycket med kärleken vunnit pris för bästa snabb mix cocktail på Finlandia Vodka Cup 2009 i Helsingfors, där bartenders från hela världen kom att tävla och visa sina drink-making förmåga. Fyll ett glas med is och häll i 88,7 ml. Finlandia grapefrukt Fusion vodka, 88,7 ml. granatäpple juice och 29,6 ml. av enkel sockerlag. Rör det upp och garnera med tre rosa grapefrukt skivor.

Grape förväntningar

Låt inte namnet lura dig. Det finns inget lila i denna dryck och smaken är ren grapefrukt med en fuzzy stänk av persika. Den australiensiska födda cocktailen är en start på klassiska greyhound cocktail och använder Finlandia grapefrukt Fusion blandning av syra och sötma. Fyll ett glas med is och tillsätt en del persika snaps, två delar rosa grapefruktjuice och tre delar Finlandia grapefrukt Fusion vodka. Rör det upp och garnera med en limeklyfta för ett stänk av färg. Efter detta förhållande kan du anpassa receptet för volym och servera drycken spänd som en martini eller gör en kanna att dela med vänner.