mynewspapers.net

Dorothy från Trollkarlen från Oz hantverk

Dorothy från Trollkarlen från Oz hantverk


Dorothy Gale är en ikonisk del av bion. I över 70 år, har människor över hela världen sjungit hennes låtar och såg hennes resa genom landet Oz. Dorothy är en älskade karaktär för både unga och gamla. Skapa din egen Dorothy hantverk som prydnader eller dockor är ett alternativ till att köpa minnessaker som ska lägga individualitet till musiksamlingen Trollkarlen från Oz.

Prydnadsföremål

Du kan göra Dorothy prydnader för en guide i Oz-tema julgran eller att piffa upp din regelbundna julgran. Klädnypa ornament är billiga och enkla att göra. Du kan hitta alla de varor som behövs för att göra dessa prydnader på de flesta butiker. För mer intrikata ornament, kan du mode smycken av porslin eller degen. Dessa ornament begränsas inte till jul. Du kan hänga ornament som dekorationer i guiden av Oz-tema sovrum eller lägga till dem i ett filmtema rum.

Dolls

Dorothy dockor kan skapas av enkla material som en toalettpapper rulle. Detta hantverk är särskilt lätt för barn att göra. Du kan välja att använda en utskrivbar mall som ditt barn färger och lim till toalettpapper rulla, eller du och ditt barn kan rita och färg din egen. En Dorothy trasdocka är en annan typ av docka som kan ta viss expertis att göra. Generiska rag doll mönster kan användas för att skapa en Dorothy docka och du kan sedan lägga alla Dorothys funktioner som hennes flätor och gingham klänning.