mynewspapers.net

Dora the Explorer spel att spela på en födelsedagsfest

Dora the Explorer spel att spela på en födelsedagsfest


Om ditt barn älskar Dora Utforskaren, då funderar du förmodligen redan på att kasta en Dora Explorer temafest för henne. Förutom den typiska dekorationer och tårta, planera en mängd spel för henne och hennes vänner. Party spel hjälpa blyga barn interagera med gruppen och dela ut priser, blir barnen mer intresserade av att spela spel.

Gå bron pris

Innan festen klipper sten former av grå tyg eller filt. Ta en permanent spritpenna och skriva tal på stenar (du behöver en sten för varje spelare). Skriva siffrorna på ett pappersark, skär siffrorna i fyrkanter och Lägg i en liten skål. Placera stenarna i en cirkel och har varje parti gäst stå på en sten. Starta musik (helst Dora titelmelodin) och har barn börja gå. När musiken stannar, berätta för barnen att se till att de står på en sten. Rita ett nummer från skålen och barnet som står på detta nummer vinner ett pris.

PIN ryggsäcken på Dora

Rita eller skriva ut en bild av Dora på en stor vit affisch ombord. Bilden måste vara av Dora utan en ryggsäck på. Skriva ut flera lila ryggsäckar och skriva varje barns namn på en ryggsäck. Pålagda ryggsäckarna dubbelsidig tejp. Ögonbindel varje barn och snurra henne tre gånger. Berätta för henne att försöka fästa ryggsäcken på Dora. Barnet som sätter ryggsäcken närmast till rätt plats på Doras tillbaka vinner spelet.

Ryggsäck, ryggsäck

Få en lila ryggsäck och fyll den med Dora-tema leksaker. Leksaker kan innehålla små kikare och Dora teman man favör. Har barnen sitter i en cirkel och passera ryggsäcken runt. Spela Dora temalåten medan barnen passerar ryggsäcken runt cirkeln. När musiken stannar når spelaren som har ryggsäcken inuti utan att titta. Spelaren känns ett objekt inuti och försöker gissa vad det är. Om hon är rätt, får hon att hålla priset. För yngre barn, satte lätt föremål för att gissa i ryggsäcken och dela ut barnet med Dora priser.

Skattjakt

Fyll en sandlåda eller stor hink med sand. Mix liten, plast Dora med leksaker i sanden. Ge varje barn en Dora part för väska. När du säger, "go," alla spelare måste ras till sandlådan att hitta leksaker. Spelaren som finner mest plastleksaker vinner ett pris och barnen får ta hem sina väskor som part tjänst.