mynewspapers.net

Doc Martens skor & knäsmärta

Doc Martens skor & knäsmärta


Doc Martens är ett märke av skor uppkallad efter Dr. Klaus Martens, som utvecklat luft-vadderade sulorna på dessa skor för att dämpa effekterna på hans skadade fotleden. Många har domptera detta halvsekel gamla märke av skor, berömma det inte bara för dess hållbarhet och komfort, men också för att ha lättad smärtor i fotled, fot, ben, knä eller andra delar av kroppen. Ingen hemsida konstaterades att skylla Doc Martens skor för alla typer av knäsmärta. Det finns nu mer än 70.000 varianter av Doc Martens skor, alla utformade för olika typer av aktiviteter.

Historia av Doc Martens

Doc Martens skor & knäsmärta


Det tog någon gång, efter Dr. Martens fotskador 1945, innan skorna med de luft-vadderade sulorna kan vara allmänt tillverkas och säljs. 1960 kunde Tysk läkare avtala R. Griggs gruppen av England för att producera och distribuera den ursprungliga modellen 1460. Mer modeller följde och snart denna firma distribuera Doc Martens i hela världen. Behovet av mer output på 1990-talet såg faciliteter in i Kina och Thailand.

Typer av Doc MartensDoc Martens skor kategorier är skor, stövlar och sandaler av olika modeller för män och kvinnor. Den ursprungliga skon av 1960 beskrivs som "åtta-eye, oxblood röda, smidigt läder, med en gul welt sy." Nu finns det modeller med färre ögon och fler ögon. Färger har utvidgats till att omfatta inte bara grundläggande bruna, svarta och vita men även koppar, lila, rosa. Dessutom hålls modeller kallas samlarobjekt tillgängliga för försäljning.

Som använder

Även 1460 uppfanns för att lindra smärta, det var arbetarklassen (fabriksarbetare, transport fackföreningar och brevbärare) som köpt dessa som industriella skor. Sedan kom rebellerna och avvisar som skinheads i London på 1960-talet, som sprider deras användning till Storbritannien, sedan resten av världen. Av 1970-talet bar nästan någon dem, utan åtskillnad av klass eller ras. Fram till idag fortsätter den gamla 1460 att användas tillsammans med alla andra Doc Martens skor.

Smärtor och problem

Ingen hemsida hittades länka knäsmärta till Doc Martens skor eller stövlar eller sandaler. De flesta omnämnanden av knän är Doc Martens knähöga stövlar. Anledningen till dessa skor kom till stånd var att lindra smärta. Tvärtemot orsakar smärta, Doc Martens skor är bjudet ut till smärta lättnad-funktioner. De få problem rapporterade var mestadels relaterade till avbrott vissa av dessa skor eller att knyta skosnören på några stövlar.

Var och hur man får Doc Martens

Hemsida drmartens.com definierar vilka modeller finns i var och en av dessa regioner: USA, Storbritannien, Europa, Asien och resten av världen. Beställningar kan placeras via e-post eller telefon, eller via butiker i London, Paris, Seattle och Portland, Oregon, vars adresser, telefonnummer och lagra timmar kan säkras från samma webbplats. Amerikanska order får släppas via hemsida dmusaastore.com eller genom att ringa (800) 810-6673.