mynewspapers.net

Djupa konditionering behandlingar för svart hår

Djupa konditionering behandlingar för svart hår


Håravfall, kluvna hårtoppar och alltför torrt hår är välbekanta symtom av skadan i svart hår. Använda för mycket värme eller starka kemikalier är vanliga sätt att förstöra ditt hår utan att inse det. Djupa konditionering behandlingar för svart hår kan hjälpa till att stoppa brott innan det blir irreparabelt.

Olivolja och honung

Kombinera 15 ml (1 msk) olja och 15 ml (1 msk) i honung för att skapa en djup konditionering behandling. Helt smälta blandningen i mikron i högst en minut. Ta bort konditionering behandling från mikron och rör om att ytterligare blanda. Avsnitt håret i hanterbara delar och börja tillämpa olivolja och honung. Se till att sprida blandningen från dina rötter till hår tips. Fortsätta som täcker håret med blandningen tills det inte finns någon kvar. Placera ett plastlock över håret och sitta under en hårtork för 30 minuter. Om du föredrar att begränsa mängden extra värme, varm en handduk och täcka huvudet med det i 45 minuter. Slut processen genom tvättning och styling som vanligt.

Rosmarin olivolja

Ge ditt hår en het olja behandling att fylla förlorade näringsämnen. Daglig styling med locktänger, flat irons och slag torkar remsor nödvändiga oljor från ditt hår och orsaka att det ska bli torrt och sprött. Kombinera 120 g (4 oz) rosmarin blad och en 120 ml (4 fl oz) olivolja i en plastbehållare. Värm blandningen i en mikrovågsugn i en minut. Innan du tillämpar villkor ta bort rosmarin bladen. Se till att oljan inte är för varmt för din hårbotten innan du ansöker. En del håret i flera områden och börja tillämpa rosmarin olivolja. Mätta delarna med blandningen från rötterna till tips på ditt hår. Efter ansökan, vira en handduk runt huvudet i 15 minuter. Tvätta ditt hår att bli extra olja och för enklare styling. Utföra denna behandling två gånger i månaden för att främja en sund hårbotten och hår tillväxt.

Schampo och villkor

Bli ditt hår av byggt upp stylingprodukter som mousse och hårspray av schamponeras ditt hår. Tvättprocessen snabbt skalar bort de oönskade smuts och oljor som tenderar att bygga över tid. Men också tar bort några av de bra näringsämnen som behövs för att hålla ditt hår friskt. Tillämpa en balsam för att ersätta naturliga fuktgivande och vitaminer i håret. Förbättra din favorit balsam genom att lägga 15 ml (1 msk) honung för att lägga till extra glans och fukt till håret. Skapa en hemmagjord kolesterol behandling genom att inkludera ett ägg i ditt balsam för starkare och tjockare hår. Förbättra hårbotten omlopp med en vitamin E enhancement läggas till ditt balsam.