mynewspapers.net

Djungel tema dekorationer Baby Shower

Djungel tema dekorationer Baby Shower


För den mother-to-be som gillar att göra saker lite annorlunda, överväga att byta upp vanliga rosa eller blå baby shower med vissa djungel-tema dekorationer. En dusch där gästerna möts av tigrar och leoparder kommer att lämna bestående intryck.

Typer

Djungel tema dekorationer Baby Shower


Överväga att dekorera till barnets kön om det är känt. För en pojke, innehålla fyllda boa constrictors, plast alligatorer hängande från taket och plast eller glas grodor som part tjänst. För en flicka, användning koala björnar, flamingos, talking parrot leksaker och massor av stora, plast tropiska blommor från lokala hantverk butik.

Funktioner

Djungel tema dekorationer Baby Shower


Det finns ett antal sätt ett djungeltema kan vara infunderas i party dekorationer. Använda leopard print material för dukar och stol täcker, hörnstenarna i tropiska blommor, fyllda eller plast djungeldjur på plats inställningar, bordstabletter som ser ut som skatt kartor (detta kan också införlivas i en gatsopare jaga) och fiskare nät på väggarna (som är, eller spray-målade för att likna ett spindelnät).

Potentiella

Djungel tema dekorationer Baby Shower


En djungel tema baby shower kan vara särskilt lämpligt om planer för barnets förskola omfattar djur---djungel eller på annat sätt. Baby dusch dekorationer, om att sista, kan enkelt tas från duschen och placeras i barnets plantskola. Vägg dekorationer såsom nät eller inramade bilder av djungeldjur kommer att påminna mor till hennes vårdande vänner och familj i år framöver.

Funktion

Djungel tema dekorationer Baby Shower


Med hjälp av en fiskare är netto som en väggdekoration kan bli en användbar, praktisk del av duschen. Den kan integreras i ett antal spel, servering, till exempel att hålla kort för spelare att matcha med rätt partner. Det kan också hålla tropiska blommor, som kan vara numrerade för att matcha dusch gåvor som gäster sedan valt från väggen.