mynewspapers.net

Djungel tema Baby Shower Favor idéer

Djungel tema Baby Shower Favor idéer


En djungel-tema baby shower kan en ljusa, färgglada och könsneutralt Utsmyckning system. När du planerar festen, välja tjänster som kommer att slutföra temat och ger gästerna en särskild behandling, eller leta efter favörer som innehåller ätliga tropiska element för en smak av djungeln. Skräddarsy för förpackningen att arbeta med bordsdekorationer och ändra recept som passar smak av mother-to-be.

Tropisk Mix

Ge dina gäster en smak av djungeln med hjälp av en blandning av tropiska frukter och nötter. Använda jordnötter, cashewnötter, macadamianötter och paranötter kombinerat med olika frukt; ananas, mango, papaya och banan chips arbeta tillsammans för att skapa en tropisk smak. Gör nog av mixen så att varje gäst har ungefär en kopp. Häll blandningen i enskilda klar plast påsar och försegla med ett klistermärke i form av en djungel djur eller fåglar. Designa och skriva ut etiketter med din hemdator, inklusive namnet på mother-to-be och datum för baby shower.

Animal Print ljus

Krydda upp traditionella baby dusch ljus gynnar med stänk av djärva djungel djur utskrifter för en chic part tjänst. För varje gäst, köpa en liten ljus i glas innehavare. Hitta craft papper i animal print; Leopard, zebra och jaguar fungerar bra. se till Ljusstakar glas är ren och torr, måla på baksidan av en remsa av papper med lim och vira den runt innehavaren. Jämna ut eventuella bubblor eller veck omedelbart att undvika att slita papperet. Täcka papper i ModPodge, låt den torka helt och lägga till en annan kappa att försegla. Som varje ljus i mitten av en cirkel av mesh eller tyll, samla in kanterna och knyt med en djur-print band. Avsluta med en gåva tagg och på varje plats.

Ätbara buggar

Gör part favörer som samtidigt förtjusande och äckligt genom att göra godis djungel buggar. Lagra på en lokal kök leverans, hitta godis formar i form av stora tropiska buggar och fylla dem med smält choklad. När buggar är cool, använda färgad glasyr och kaka utsmyckning verktyg för att måla utsidan i ljusa djungel färger. Ordna fyra eller fem godis buggar på en cirkel av cellofan, samla in kanterna runt godis och säkra med ett djungel-gröna band; Du kan också innehålla några gummy maskar för extra visuella intresse och textur. Lägga till en liten falska blad för att slutföra paketet.