mynewspapers.net

DIY WiFi-antenn mottagning boosters

DIY WiFi-antenn mottagning boosters


Syftet med en Wi-Fi signal mottagningen booster är att öka signalstyrkan för den Wi-Fi signal att en antenn tar emot. Du kan göra din egen do-it-yourself (DIY) booster att fästa någon enhet extern antenn för att lättare och konsekvent tillgång till Internet. Behöver du några leveranser vanligt förekommande runt hemmet samt ett objekt från lokala mataffären. Behövs ingen speciell utrustning eller kompetens.

Instruktioner

• Stativ av fruktjuice kan på ett bord. Öppna upp på burken med konservöppnare. Tömma ut innehållet i en plast mat behållare. Tvätta ur burken med skålen tvätt vätskan och kranvatten. Torka ut kan med en pappershandduk.

• Stå kan på tidningen med den öppna änden uppåt. Linda remsor av silvertejp runt den öppna änden av kan. Jämn silvertejp med fingrarna.

• Placera kartong bladet på tidningen med 10-tums slutet mot dig. Linda remsor av aluminiumfolie sönderriven av aluminiumfolie rullen runt toppen på bladet kartong. Anbringa aluminiumfolie på sidorna av arket kartong med remsor av cellofan tejp. Smidig ner aluminiumfolie med fingrarna.

• Åtgärd 3 inches ner från toppen av bladet kartong. Gör en prick på aluminiumfolie på 3-tums Markera med penna.

• Vänd burken. Placera i kartong bladet mot ena sidan av kan, så penna prick är fodrad upp mot den övre kanten av burken. Vik sidorna av arket kartong runt burken. Tejpa sidorna till kan med remsor av cellofan tejp.

• Placera kan bredvid enheten som tar emot en W-iFi signal genom en extern antenn. Placera externa Wi-Fi-antennen på toppen av burken, intill en av de två sidorna istället för att vara i mitten. Rotera kan, så att inre folie-omfattas av papp är att i riktning mot Wi-Fi sändaren av det trådlösa hemnätverket.