mynewspapers.net

DIY utomhus juldekorationer

DIY utomhus juldekorationer


Julhelgen hitta butiker full av dekorationer för inom och utanför hemmet. Skära kostnader här julen genom att skapa några hemmafixare utomhus juldekorationer. Använda material å för att dekorera det utomhus.

Kransar

Dekorera staket och veranda räcken med nyklippt pine grenar. Tråd tallen på plats med florist tråd istället för att Hamra i naglar. Lägga till en dekorativ rosett varje några meter. Skapa intressant visuella effekter genom att fylla i kala utrymmen med överdriven storlek ornament eller stora kottar och berry kvistar.

Korgar och presenterar

DIY utomhus juldekorationer


Fylla stora korgar eller blomkrukor med tall och julstjärnor. Måla blomkrukor före fyllning, om du önskar. Du kan också välja att linda in krukorna i färgglada plastpåsar istället. Lägg till band och rosetter att avsluta projektet. Placera de jul buketter längs gångvägar och på bänkar eller uteservering. Ställ in julklappar runt korgar att skapa en jul scen. Se julklappar genom att Linda pappkartonger som julklappar. Täcka hela inslagna paketet med tydlig kontakt papper eller cling film, för att hålla ute fukt. Lägga till en båge för att slutföra utseende.

Utomhus ornament

Njut av druvmust eller vinstockar i vatten för att mjuka upp dem. Linda följsamma vinrankorna runt att bilda en boll. Att vinrankorna att torka. Måla vine bollar i jul färger med sprayfärg. Hänga utomhus ornament i träd och på verandan. Skapa intresse av att göra vinstockar bollar olika storlekar.

PVC ljus

Skapa en visning av faux ljus gjorde från 7,5 till 10 cm (3 - eller 4-tum) vit PVC-rör, kyckling tråd och orange eller rött tyg. Skär PVC i olika längder för att simulera olika höjden av en grupp av ljus. Skär en 10 cm (4 tum) kvadrat med hönsnät och forma det till en kon. Något böja toppen av konen att göra "lågan" mer realistiskt. Täcka hönsnät med tyg att representera elden. Stå tre PVC ljus i två eller tre grenar av tall. Lägga till ett rött band i tallen. Detta är en överdimensionerad rekreation av en inomhus mittpunkten.