mynewspapers.net

DIY utomhus digitala TV-antennen

DIY utomhus digitala TV-antennen


En digital TV-antenn är utformad för att ta emot gratis TV sänds av TV-torn många mil bort. En Do-It-Yourself (DIY) digitala TV-antennen kan användas utomhus när det har gjorts några leveranser hittade runt huset och en livsmedelsbutik. Det behövs också en koaxialkabel, men annars inga speciella elektroniska delar eller verktyg. Bilden från DIY digital antenn kommer att se lika bra som alla inköpta antenn eftersom digital-TV tar emot en signal utan någon ghosting eller andra problem i samband med icke-digitala TV-antenner.

Instruktioner

• Placera ett ark av tidningen på ett bord att skydda dess yta. Stå den tom kaffe kan på tidningen. Åtgärd tre inches från botten av burken. Hammare spik halvvägs genom sidan av kan på tre tum märke.

• Skär av ena änden av koaxialkabel med en avbitare. Göra en två tum skåra i snitt slutet på den yttre isoleringen med bladet av mattkniv. Dra den yttre isoleringen från den inre slidan. Dra den inre centrum tråden ut från den inre slidan med fingrarna. Remsa en halv tum från slutet av inre centrum tråd med wire strippor.

• Värma upp lödkolv i fem minuter. Linda i slutet av exponerade inre centrum kabeln runt huvudet på spiken. Applicera en droppe lödtenn på exponerade inre centrum kabeln där den möter huvudet på spiken. Låt svalna löda i en minut.

• Hammare spik hela vägen in i sidan av burken. Löda inre skidan koaxialkabel på sidan av burken. Låt svalna löda i en minut. Placera en remsa av silvertejp över huvudet på spiken. Jämna remsan silvertejp på burken med fingrarna. Koppla från lödkolven.

• Placera DIY digital antennen du gjort precis utanför på en fönsterbräda eller på en gräsmatta stol. Syftet med den öppna änden i den allmänna riktningen av broadcast torn. Vind koaxialkabeln från DIY digital antenn in i ditt hem. Skruva i slutet av koaxialkabeln till koaxial ingång på baksidan av HD-TV.