mynewspapers.net

DIY: Utility vagnUtility kärror är används för verksamhet som hem. De är gemensamma för att leverera e-post i kontorsbyggnader. Men kan de användas i hemmet som en servering kärra när underhållande gäster eller i garaget som ett verktyg vagn för att hålla reda på verktyg. För att göra det själv husägare, bygga kärran med hög kvalitet 1/2-inch plywood. Hjul för vagnen bör väljas enligt vikt vagnen kommer att lida i dagligt bruk.

Instruktioner

• Ange tre bitar av 28-inches lång plywood på ett arbetsbord. Etiketten som en av de 16-tums sidorna som toppen av respektive bitar. Mät från toppen och gör märken på 28-tums sidorna på 4, 4 1/2, 13 och 13 1/2-inches. Placera rätskiva på märken och rita linjer över plywood.

• Mät från en 28-tums kant och gör märken mellan raderna på 1, 8 och 14-inches. Borra hål på märken med en 1/16-tums borr. Gör de samma märkena längs botten av bitar, men hålla dem på 3/8-tums från botten och borra hål där också.

• Låg två av bitar side-by-side så sidorna 28-tums vidrör och raderna vänd uppåt. Etikett i kanterna som vidrör som baksidan av bitar. Detta är sidorna av vagnen. Mät från den 28-tums sidan och göra en markering på 1/4-tums, flytta måttbandet över 6 inches och gör ett annat märke på 1/4 tum.

• Placera den rak kanten på märken och dra en linje parallell med 28-tums sida hela längden på sidan. Borra hål på linjen varje 4 inches nedifrån.

• Markera tredje stycke som baksidan av vagnen. Applicera lim på 28-tums kanterna på baksidan och säkra den mellan sidorna med finish naglarna.

• Limma tre kanter av 16-av-15 1/2-av-3/4-inch plywood. Placera den inuti församlingen med limmade 16-tums sida på baksidan. Gör det även med botten av bitar och fäst det med finish naglarna.

• Sätta lim på tre kanterna på två bitar av 16-av-15 1/2-av-1/2-inch plywood som tidigare. Ställa dem inuti församlingen mellan linjer dragna och säkra dem med finish naglarna. Vända vagnen på dess framsida och säkra tillbaka till hyllorna med finish naglarna.

• Vrid vagnen tillbaka över och rensa upp överflödigt lim med en fuktig trasa. Ställa in vagnen på dess topp. Placera hjul i hörnen i botten och säkra dem med träskruv 5/8-tums.