mynewspapers.net

DIY uteplats möbler reparation

DIY uteplats möbler reparation


Om du bara tar bort dina utemöbler från lagring, du redan använder det varje helg eller varje dag, eller du är redo att lägga tillbaka det i lagring, är det bra att kontrollera för nödvändiga reparationer. Utemöbler är av många olika material men oavsett vilket material den är gjord av, är det nästan alltid billigare att reparera den än för att ersätta den. Observera vad som måste repareras och vad verktyg du behöver innan du börjar.

Instruktioner

Målning och rengöring.

• Tvätta dina möbler med varmt tvålvatten. Skölj ordentligt. Vänta tills helt torr. Kontrollera om metall på dina möbler är rostiga eller repad.

• Sand någon Rostig metall med sandpapper tills slät. Använd primer på någon metall som exponeras efter slipningen. Måla metallen vid lapp med en svamp används för målning. Ta bort tyg och glas som krävs för att måla. Måla stora ytor med en målning svamp eller vid sprutmålning det. Använda paint som är rosttrögt.

• Låt torka ordentligt och sätta stolar och bord tillbaka tillsammans om inte ytterligare reparationer som beskrivs nedan är skyldiga.

Reparera Sling tillbaka möbler

• Ta bort plast lock i ändarna från båda ändar av sling stängerna med en platt skruvmejsel och/eller tång, försiktigt bända dem, försiktigt så att inte bryta dem. Unbolt båda sling rails använder en penetrerande olja som WD 40 att ta bort dem. Ta bort sjalen från rälsen genom att trycka materialet tillbaka till järnväg med båda händerna och sedan rycka på det.

• Spraya kanten av sling rälsen med varmt tvålvatten om du inte kan ta bort lyftselen. Vänta en stund och ta bort lyftselen med tång.

• Köpa selar som är i samma storlek som den gamla sling och som matchar resten av din uppsättning, att hålla i minnet att materialet inte har exakt matchning, men kan vara färg samordnas. Sätt in plast sling spline i sidan av varje sele. Skjut tyget genom rälsen.

• Rikta in hålen i sling rälsen med hål i ramen stol. Ersätta bultarna börjar längst ner i stolen. Börja med finger åtdragning skruvar tills alla bultar är på plats.

• Stå bakom stolen och stretch lyftselen uppåt, att eliminera eventuella rynkor kvar i böjen på sätet. Dra åt alla skruvar. Ersätta alla spridare barer genom att böja lätt i mitten. Ersätta gavlar genom att trycka med en gummiklubba eller med en hammare efter som täcker caps med en mjuk trasa.

Reparera Vinyl Wrap möbler

• Använda sax att klippa alla vinyl remmar som behöver ersättas. Ta bort gamla vinyl banden från ramen genom att dra det tills det bryter lös från ramen. Mät avståndet från hål till hål på ramen, och se till att Linda måttbandet runt stolen ramen två gånger. Multiplicera den resulterande mätningen med 9, sedan lägga till en tum. Börja med att skära bara en vinyl rem.

• Borra ett 3/16 tums hål, 1/2 tum från vardera änden av remmen. Trim hörn av varje ände på vinyl bältet. Placera bältet i kokande vatten under minst 5 minuter. Ta bort remmen, som bör vara konsekvensen av en blöt nudel, med tång. Torka på bältet och doppa båda ändar i baby pulver att vara försiktig och inte bränner dig (du kanske vill bära handskar).

• Medan den är varm, infoga Plastnit i ena änden av vinyl rem och infoga rivet i hålet under stolen. Linda runt ramen 2 gånger. Sträcka bältet över stolen och vira den runt andra ramen 2 gånger. Infälld niten genom hålet i bältet och sedan in i hålet under stolen.

• Skjut vinyl på plats över honom. Upprepa för återstående banden, styckning och kokande flera remmar i taget.

Reparera simhud möbler

• Ta bort skruvarna som håller någon sadelgjord som behöver ersättas. Åtgärd bit av sadelgjord du bort, både längd och bredd. Använda sadelgjord med samma bredd som bandet du ersätter.

• Fäst bandet i ena änden med skruv din bort eller med en ny skruv för syftet. Fäst skruven under eller från baksidan av stolen. Väva nätet in och ut genom andra bitar av sadelgjord. Anslut den andra änden med en skruv på baksidan eller under stolen.

• Upprepa vid behov tills alla sadelgjord som behöver ersättas har ersatts.