mynewspapers.net

DIY: Tyg höjdpunkten för en brud lunch

DIY: Tyg höjdpunkten för en brud lunch


Brud eller tärnornas lunch är en intim insamling där bruden har möjlighet att tacka hennes tärnor. Mor till bruden och brudgummen, tillsammans med alla andra kvinnliga vänner och familj är också välkomna. Partiet är avslappnad och fokuserad på kvalitetstid mellan bruden och hennes närmaste krets. Bruden ger vanligtvis sin brudtärnor små tecken på sin tacksamhet, medan hon erbjuds råd från gift deltagarna. Blommor figur främst i inredningen, eftersom blommorna utgör tillväxt och skönhet. Tyg hörnstenarna som bär detta tema är enkla att göra.

Instruktioner

• Ta bort plast eller silke blommor från stjälkar eller grenar. Lagra blommorna för användning på ett annat projekt. Gallrat stjälkar.

• Skär olika storlekar av bladen från en färg av tyg. Använda symaskinen för att köra en sicksack på kanten av varje blad att förhindra blodsutgjutelse. Brud luncher är intima sammankomster, så du inte behöver många hörnstenarna, möjligen en eller två. Gör minst 20-30 blad totalt. Lägga detta åt sidan.

• Skär långa remsor av tyg från en annan färg tyg minst sex inches bred och 12 inches lång. Ta varje remsa och vik i halva en gång, och sedan en gång mer. Lay var en platt på ett bord och rulla upp tätt på en vinkel att bilda en rosenknopp. PIN i mitten och vik övre kronbladen ner och nedre kronbladen upp till form en öppen rose. Gör minst fem till nio, beroende på storleken på tabellen som skall användas.

• Sy bladen stjälkar eller filialer på symaskinen eller för hand. En sicksack kommer att hålla bladen att förgrena sig säkert. Lämna ca en till två inches från toppen av varje stam eller gren för blommor.

• Trä en blomma på varje stam så den är omgiven av bladen. En liten tight sy kan också göras inne i blom så det kommer att finnas kvar, men det kommer att stanna på grund av det höga trycket på rullen. Sy den skulle vara bra om hörnstenarna behöver transporteras för partiet.

• Matcha bordsduk och servetter till tyg färger i hörnstenarna. Placera stjälkarna eller grenar med deras tyg blom och blad i enkel glas vaser i mitten av tabellen. Fyll vaser med stenar eller stenar att hålla grenarna på plats.