mynewspapers.net

DIY trådlöst Internet antenn

DIY trådlöst Internet antenn


Om du letar efter ett bra sätt att få bättre trådlös mottagning, men du inte vill spendera pengar på en helt ny antenn, kan du göra din egen DIY trådlös Internet antenn. Använd medföljande mallen tillsammans med några husgeråd för att skapa en parabol som hjälper stärka den trådlösa signalen och utöka din räckvidd. Denna uppgift ska ta längre än 30 minuter för att slutföra i de flesta fall.

Instruktioner

• Använda webbläsaren att ladda ner mallen tryckbar PDF. Skriv ut mallen på tunga kortpapp. Använd en X-acto kniv för att skära ut mallen. Score slots om märkta för reflektor och antenn.

• Applicera lim på baksidan av mallen rektangulär reflektor. Placera aluminiumfolie, tråkig sida, på ytan av reflektorn medan jämna ut eventuella rynkor. Gäller inte aluminiumfolie i stöd delen av antennen (delen med flikar och logotyp). Vänta tills limmet torka innan du går vidare.

• Klipp ut platser för rektangulär reflektor genom aluminiumfolie. Leta upp antennen infoga hålen på stöd del av antennen. Skär hål i en X-formade mönster med en X-acto kniv. Klipp inte ett cirkulärt hål.

• Böj reflektorn medan du för in övre flikarna i vydelen stöd genom den reflektor del av antennen. Böj längst ned i vydelen stöd och hakarna längst ner i skårorna på botten hälften av reflektorn. Lägg på tejp för att hålla de båda delarna tillsammans.

• Sätt in antennen på din trådlösa mottagare genom att X-formade hål tills antennen är halvvägs igenom reflektorn. Placera reflektorn i riktning mot ditt val.