mynewspapers.net

DIY trä katt skräp Pan Cover

DIY trä katt skräp Pan Cover


Om du har en katt i ditt hem, behöver du en skräp låda. Men kullen kokkärl kan vara ful, och många kattägare söker kreativa sätt att dölja dem. Men behöver du inte spendera pengar på en kull pan cover från en djuraffär. Med bara några dollar värt av material, kan du göra en DIY trä täcka att kamouflera kullen pannan och ge din katt en bekväm plats för en tupplur.

Instruktioner

• Mät längd och bredd på ditt skräp låda med ett måttband. Skräp bör låda du bygga uppgå till minst ett par inches bredare och längre än kullen pannan.

• Använd en såg för att klippa två bitar av trä till en längd av minst två till tre inches längre än kullen pannan. Dessa bitar bildar sidorna av kullen pan omslaget. Trä som är mellan 1/2" och 1" tjocka fungerar bäst. Bitar av trä bör vara minst en och en halv till två fot hög. Detta kommer att ge din katt avslut han behöver vid in- och ut ur lådan.

• Skär två bitar av trä som är två till tre inches bredare än kullen pannan. Använd samma tjocklek av trä som du använde för den sida bitar. Dessa bitar kommer bilda fram och tillbaka på kullen panorera cover.

• Placera träbit som kan användas som baksidan av boxen platt på en hård yta och spika dem med en hammare eller Använd trälim vill koppla det till två bitar. Låt limmet torka om använder lim.

• Skär en bit av trä med samma längd som de två varandra pjäser och koppla den till toppen av rutan med naglar eller trälim. Skär en annan pjäs som är i samma storlek som på Bakst. Detta kommer att utgöra på framsidan av lådan.

• Skär ett hål i framdelen tillräckligt stor för din katt att flytta in och ut i lådan. Använd en hand sander för att utjämna några vassa kanter. Bifoga framdelen till resten av rutan med naglar eller trälim.

• Placera ifyllda locket över kullen pannan. Placera en rad eller två av lim-backed krok-och-loop tejp (som kardborrband) över toppen av rutan och motsvarande linjer av tejp på undersidan av en katt säng. Hålla katt bädd till toppen av kullen box omslaget.