mynewspapers.net

DIY tips för refacing köksluckor

DIY tips för refacing köksluckor


Refacing köksluckor kan vara dyra. Du kan göra det själv med enkla verktyg och ÖRORD ditt skåp för att passa någon stil, från land till viktorianska till modern. En DIY köksskåp refacing projektet kan ta några veckor, men resultaten är ett vackert kök till en låg kostnad med din exakta design.

Göra säker du och ditt kök är redo

Förberedas för begränsad kök användning ett tag. Rensa ut alla skåp, så att objekt som lagras inuti inte är skadade, inte heller får de i vägen. Planera din design före tid, även om det kan ses som du går. Bestämma vilket kök du vill, till exempel traditionella eller moderna, vad din budget är och hur många timmar du kan investera i projektet.

Arbeta från topp till botten

För att inte skada redan färdiga områden av ditt kök, gör eventuella ombyggnationer från topp till botten. Till exempel ÖRORD överskåp först, sedan ändra din bänkskiva om du planerar att göra det, och bara sedan gå vidare till underskåp. Göra alla prep arbete, som strippa gammal färg, från topp till botten också.

Blanda enkla med mer komplexa

Vissa skåp kommer att se helt utvilad med bara en ny kappa av färg och ny maskinvara eller tillägg av självhäftande trä faner, som är lätta att tillämpa. För andra skåp, som är ett fokusområde, du kanske vill prova mer speciell refacing, till exempel klippa ut mitten av skåpet och sätta i glas, ett fast galler eller piercade tin, kantad med trä lister. För att skära kostnader och tid på projektet, Välj några skåp för särskilda refacing röret och hålla fast vid grundläggande renovering för de andra.

Återvinna material

Du kan hitta underbara hårdvara vid återvinning centra eller du kan återanvända maskinvara från andra delar av hemmet. På samma sätt kan du återskapa beklär av köksluckor med material från en loppmarknad. Bildramar kan exempelvis kopplas till framsidan av skåp istället för anpassade gjutning, ofta för mycket mindre.

Uppmärksam på insidan av skåpen

Refacing utsidorna av köksluckor presenterar en stor möjlighet att arbeta på insidan av skåpen också, eftersom du har redan rensat skåpen, lägga ner damm lakan, och gjort en massa prepwork. Fodra skåp med nya självhäftande papper eller Lägg till dekorativa kantband hyllor som göras synligt när du lägger till glas dörrar skåp. Överväga att måla insidan av skåpen med svarta tavlan färg för en kreditnota styrelse som du ser varje dag, men hålls utom synhåll när du stänger dörrar skåp.