mynewspapers.net

DIY spionera redskap

DIY spionera redskap


Om du vill vara som James Bond eller Sydney Bristow av "Alias", måste du börja din spion karriär med rätt redskap. Spionera på dina bröder och systrar eller starta din egen hemliga organisation med vänner. Spionera redskap kan hjälpa dig hitta fingeravtryck, titta på en misstänkt obemärkt eller dölja värdefullt bevis från nyfikna ögon. Gör din egen spionera redskap med föremål som hittats runt huset, men Behåll din utrustning gömd när du är klar att förhindra andra spioner från att upptäcka dina hemligheter.

InstruktionerPlacera tre till fem pinnar av samma färg krita i en återförslutningsbar plastpåse.Krossa krita med en brödkavel tills den bildar ett fint pulver. Upprepa med andra väskor och olika krita färger.

DIY spionera redskap


Strö över marken krita över ett objekt. Blås bort resterande krita damm att avslöja fingeravtryck.Trycka en bit klar tejp över dammas Skriv ut. Skala bort tejpen för att ta bort utskriften.Applicera tejpen på en bit kartong att spara utskriften för ytterligare analys.Använd en liten sandskädda lim från en varm limpistol på baksidan av en liten, rund spegel. Spegeln bör mäta mer än en tum i diameter.Tryck på spegeln mot insidan lins i ett par solglasögon. Placera spegeln vid yttre kanten av ramen.Installera en annan spegel på motsatt sida av solglasögon. Låt limmet torka.Sätta på glasögonen. Blick långt till vänster eller höger, och speglarna visar dig vad som pågår bakom dig, så att du kan spionera på folk utan att de känner.

DIY spionera redskap


Öppna en tjock inbunden bok så att du är några sidor från framsidan.Rita en rektangel runt en sida i boken. Göra rektangeln minst 2 inches bort från alla kanter av boken. Använda en linjal för att göra raka linjer.Tryck på linjalen längs en av raderna. Kör en mattkniv ner linjen. Applicera tryck att skära i sidorna i boken. Upprepa längs de andra tre raderna i rektangeln.Skära ner igenom sidorna i boken tills du nästan når botten. Rensa upp inre kanterna på snittet rektangeln att avslöja en utrymme inuti boken att lagra dolda objekt.Fylla rektangeln med värdesaker; Stäng sedan boken. Den stängda boken kommer att likna en vanlig inbunden.

DIY spionera redskap


Häll citronsaft i en liten plast behållare med lock.DAB en pensel i saften. Skriv ett hemligt meddelande på ett ark vitt papper att skicka till en kollega spion.Håll pappret upp till en glödlampa eller över ett ljus i några sekunder. Osynligt bläck kommer att bli brun, avslöjar meddelandet.