mynewspapers.net

DIY smidesjärn räcke kit

DIY smidesjärn räcke kit


Smidesjärn räcken är en klassisk alternativ för ditt hem. De är hållbara, attraktiva och har en tidlös överklagande. Installera en smidesjärn räcke är något som du kan göra själv. Räcke kit kommer monterade och är monterade i steg delen av trappan. Smidesjärn räcken används vanligtvis i kombination med cement trappa. Processen för installation av smidesjärn på trä och cement är samma med undantag för fästelementen. För trä, skulle du använda lag skruvar avsedd för trä. Cement installationer måste du förborra hålet och använda cement skruvar.

Instruktioner

• Placera smidesjärn räcke vid kanten av cement trappan på den plats som du vill. Mät avståndet från fästen till kanten av trappan med ett måttband att se till att avståndet är ännu.

• Markera monteringshålen i fästen vid basen av räcket på cement trappan med en penna. Ställa in räcket åt sidan. Borra hål på djupet av längden på skruvarna med en borrhammare och borr som är 1,5 cm (1/16 tum) mindre än skruvarna.

• Rikta in hålen i fästen vid basen av räcket med borrade hål i stegen. Driva skruvarna genom hålen i fästen till cement trappan med en skruv.