mynewspapers.net

DIY skum Vocal monter

DIY skum Vocal monter


Det finns flera saker att ta hänsyn till när du ställer in din hemma inspelningsmiljön. akustiken är en av dem. Professionella inspelningsstudior använder ljudisolerade bås eller rum för att minimera oönskade echo hamnar i en inspelning. Ljudisolering innebär isolerande rummet med ett material som absorberar ljudvågorna i stället för speglar dem. Akustiska skum används i hem applikationer för att skapa ett ljudisolerat inspelningsmiljön. Du kan göra din egen ljudisolerade inspelning monter genom att installera akustiska skum i ett litet rum eller garderob. Detta skapar en DIY skum vocal monter.

Instruktioner

• Besök en online musikaliska instrument/utrustning försäljning webbplats eller en retail musik lagra till pris och köpa Studiofoam akustiska paneler. Köp så många paneler som du behöver täcka önskat område. Om du inte har en garderob som är stor nog att använda som en vocal monter, är det möjligt att avsnitt av en del av rummet för att använda som en vocal monter. Bli kreativ med hängande filtar eller hjälp eller även bygga partitioner om du hellre inte vill ha rummet professionellt omgjorda.

• Öppna Tubetak studio-skum lim täta stil tub. Skär toppen av röret av vinkel för bättre kontroll av limmet.

• Följa Studiofoam panelerna på väggarna i din sång monter genom att tillämpa Tubetak på ryggen på panelerna använda en täta pistol, fast panelerna på väggarna. TubeTak är en permanent adhesiv. När panelerna monteras, kommer de inte att kunna tas bort utan att skada lacken eller avsluta dina väggar.

• Täcka så mycket av området vocal monter väggen som möjligt. Ägna särskild uppmärksamhet åt väggen direkt framför mikrofonen.