mynewspapers.net

DIY skrivbord låda avdelare

DIY skrivbord låda avdelare


Att hålla ditt skrivbord snygg och organiserad gör att vara produktiv i ditt arbetsutrymme lättare som du kan hitta det du behöver snabbare än om du har att rota igenom en stökig byrålåda. Kontor leverans butiker säljer en mängd olika behållare kan du hålla ditt skrivbord lådor organiserad, men som skrivbord lådor varierar i storlek, det bästa sättet att utse varje tum av din låda utrymme på skrivbordet är att göra dina egna anpassade låda arrangören. Konstruera din skrivbord låda arrangören från hållbara, men ändå billigt, plast duk.

Instruktioner

• Mät bredd, djup och höjd på insidan av skrivbordslåda.

• Åtgärd och markera med en permanent spritpenna två bitar av plast duk till höjden och bredden på lottningen, två stycken till djup och höjd och en bit till bredden och djupet i lådan. Klippa ut alla bitar med en sax

• Sy lappar ihop till en öppen-top-box i samma storlek som insidan av lådan med hjälp av en mulen stygn. Att göra detta sy genom en kvadrat med en duk pjäs, genom motsvarande kvadraten på den angränsande bit och sedan föra nålen och tråden tillbaka runt till det första exemplaret av canvas att sy genom nästa uppsättning av motsvarande rutor. Fortsätta sy upp i sömmen på två bitar av duk tills alla motsvarande rutor är sys ihop. Lappa av plast duk som skärs till bredden och djupet i lådan gör upp längst ned i rutan och de återstående fyra delarna utgör sidorna. Växlande stygn längs uppradade kanterna av lappar och i hörnen där sidorna möts.

• Mät mark och klipp en bit plast duk som är bredden och höjden på skrivbordslåda. Använd en mulen stitch för att sy denna bit av canvas inuti rutan Öppna du skapat tre inches från framsidan av den om du vill skapa ett utrymme för att lagra skriva köksredskap.

• Åtgärd, markera och skär två bitar som djup av lådan minus 3 inches och höjden på lådan. Sy dessa bitar i rutan Kör från baksidan av den främre facket på baksidan av lådan. Space dessa avdelningar som behövs för att lagra de objekt du vill ha i lådan.

• Skär två bitar av plast duk till höjden på lådan och bredden av en av de utrymmen som körs på baksidan av lådan. Sy dessa bitar av duk på plats så de delas den kupén i tre mindre fack för att lagra objekt som gummiband, memo pads och Gem. Lämna de andra två avdelningar som körs på baksidan av lådan för större objekt som sax och en linjal.