mynewspapers.net

DIY satellit Signal Booster

DIY satellit Signal Booster


När du använder ett system, kan du förlora signalkvalitet om satelliten är Omdirigerad till flera satellitmottagare eller flera TV-apparater. Även om satellit företaget erbjuder ofta alternativ att öka din signal, kommer dessa på ökad månadsbetalningar, kostar dig hundratals om inte tusentals dollar på lång sikt. Tack och lov, är det möjligt att koppla upp din egen signal booster hårdvara till satellit utrustningen själv.

Instruktioner

• Koppla ur den koaxiala kabeln löper från satellitantennen till satellitmottagaren. Det är där du ska installera din signal booster.

• Anslut koaxialkabeln du bara bortkopplad i port "I" signal booster du har fått. Dessa finns på de flesta elektronikaffärer.

• Anslut signal booster i en lokal eluttag. Detta skickar ytterligare makt till din satellitsignal, öka den övergripande kvaliteten på bilden.

• Bifoga en ny koaxialkabel i port "Ut" signal booster och Anslut den andra änden till porten "I" på satellitmottagaren. Ström på all utrustning och nu har du möjlighet att njuta av ökad bild signalen från din satellitmottagare.