mynewspapers.net

DIY rulle asfalt tak ansökan

DIY rulle asfalt tak ansökan


Rulle asfalt tak installation är ett av de vanligaste hemmafixare tak projekt, eftersom rulle takläggning är lättare att installera än singel eller kakel tak. Rulle takläggning är gjord av samma material som bältros. Ena sidan av arket är täckt med korn och små stenar. Typiskt, rulla asfalt tak finns i en 36-tums bredd.

Beredning

Planera projektet på en dag som är varm, torr och med mycket lite vind. Minst sagt, bör temperaturen vara över 45 grad Fahrenheit. Om temperaturen är lägre, se till att takmaterialet är värmas innan du installerar det, eller du riskerar att få rullen takläggning spricka. Inspektera däck för skador och gör nödvändiga reparationer. Spika alla fästelement platt på ytan av däck. Ge däcket en genom rengöring. Peebles, löv, kvistar eller skräp får punktering materialet och så småningom leda till läckage i taket.

Kanter & Dalarna

Förbereda kanter och Dalarna i taket innan du lägger den huvudsakliga ark. Säkra metall DROPP kanter längs alla kanter, såsom takfoten och gaveln kanter. Klipp en remsa av takläggning ca 18 inches bred och lägga den i en bädd av takläggning cement i varje dal. Infoga galvaniserat takläggning naglar i ytterkanten av remsan om varje tre inches och 3/4 tum från kanterna. Öka skyddet genom att täcka det första arket med en full bredd rulle takläggning. Bädda in det andra arket i takläggning cement och säkra den på samma sätt. Gäller också en 18-tums-wide band längs kanterna på taket

Vents

Skär ett hål, diameter röret, mitt i en 24-tums fyrkant av rulle asfalt tak. Glida av takmaterial över ventilen och lägga den i ett band av takläggning cement. Placera naglarna om tre inches isär i ytterkanten av tak. Täcka stycke med de huvudsakliga täcker rulle takläggning när du kommer till detta område.

Huvudprocedur för Installation

Starta den första kursen eller raden vid takfoten. Fäst en krita linje ca 35 1/2 inches från kanten av taket. Låt den första raden i rulle tak för att utöka 1/2 tum över kanten. Rada upp den övre kanten av bladet med krita linje. Detta kommer att säkerställa att efterföljande lager är korrekt justerade. Nail bladet varje sex inches och ungefär en tum från kanten på bladet. Sprida en två-tums breda lager av takläggning cement längs den övre kanten i förberedelse för nästa arket för takläggning. När du installerar två eller flera ark av rulle taktäckning att slutföra en enda rad, sprida två inches av takläggning cement innan säkra nästa pjäs på plats. Vertikala sömmar bör ha minst en förskjutning på 18-tums. Överlappa materialet sex inches och spika bladet på plats. Utöka andra och efterföljande kurser av två inches över arket för rulle asfalt tak installerat nedan, och spika kurser på plats.

Åsen

När du når toppen av taket, förlänga rulle asfalt tak minst sex inches över toppen av taket till den motsatta sidan. Tillämpa en två-tums-wide lager av cement innan säkra materialet på plats. Upprepa denna process från motsatt sida av taket.