mynewspapers.net

DIY RC bil

DIY RC bil


Bygga en remote bil är ett utmanande projekt. Måste du ha tålamod, och någon slags mekaniska färdighet är en bonus. Även bygga en RC bil från grunden kräver en hög nivå av datavetenskap och mekaniska skicklighet, som de flesta människor inte har, kan du bygga en RC bil med ett kit. En RC kit är ett paket som innehåller alla delar krävs för att bygga din egen RC bil, samt instruktioner för att gå igenom processen.

Instruktioner

• Grupp dina delar tillsammans. Sätta alla motordelar på ett ställe, alla fjärrkontroll delar på en plats, och alla hjul och däck bitar på ett ställe.

• Använd sandpapper att slipa av alla ojämna kanter som du hittar på chassit. Slipa ner alla ojämna kanter på din andra bildelar också.

• Sätta motorn ihop genom att följa tillverkarens instruktioner. Detta steg kommer att vara olika beroende på RC bil kit du köpt. Om du försöker sätta en skruv i en snäv plats, prova insmörjning med en bit bar tvål. Se till att du följer instruktionerna exakt--om du gör ett misstag här kan du inte kanske ta motorn isär igen till sätta fast den.

• Kabel tillsammans elektronik genom att följa tillverkarens instruktioner. Du vill se till att din motor och elektronik arbetar både innan du bygga resten av bilen. Efter du är klar att bygga dem bör de båda kunna vända (även om de inte kommer att kunna göra något). För att säkerställa att de trådbundna anslutningarna görs, kan du löda anslutningarna.

• Måla din bil kropp om du vill ge det ett anpassat utseende. Vänta ca en dag för färgen att torka innan du fortsätter. Det bästa sättet att få ett jämnt skikt är att använda spray färg. Om du använder spray färg, gör det i ett väl ventilerat utrymme. Göra mer än en rock för att försäkra en kvalitet finish.

• Bygga kroppen av din bil, fästa motor och elektronik att det i nuläget. Beroende på bilmonteringssatsen, kan du bifoga den motor, elektronik, drivaxel och remote mottagare till botten chassit. Efter, skruva fast den övre delen av chassit tillsammans med den nedre delen av chassit med hjälp av en skruvmejsel och skruvar i RC bilmonteringssatsen.

• Fäst hjul till din RC bil enligt tillverkarens instruktioner. I allmänhet måste du dra hjulet över en liten del av axeln, sedan använda tre eller fyra skruvar och muttrar för att säkra anslutningen.

• Test köra din bil. Du kan behöva sätta batterier i bilen och i fjärrkontrollen innan de kommer att fungera. Kontrollera att din bil kan vända både vänster och höger, as well as påskynda (och broms, om du har en mer avancerad modell).