mynewspapers.net

DIY presentkorgar för män

DIY presentkorgar för män


Presentkorgar för män kan vara mycket kreativ, men det är bäst att hålla sig till mannens intressen. Att skapa en DIY korg för mannen i huset kan vara så enkelt som en resa till butiken eller år lång tipspromenad för artiklar. För bästa mottagning, hålla korg och wrapper lågmälda så han inte känns som det är för feminint.

Biltvätt vurm

Om han älskar att vara barn på nytt på sin bil, varför inte överraska honom med en korg med biltvätt godsaker? Investera i flera Mikrofibertrasor att tvätta och torka bilen. En god kvalitet bilvax tvål och bilen kommer att pågå en lång tid, som billigare tvålar och vaxer späds ut tidigare. Ta flera luftrenare att lägga i varukorgen. Linda in dem i cling film att hålla dem fräscha längre och förhindra dofterna från mingel. Lägg till några rengöring torkdukar för inre av bilen, en spray klädsel cleaner och tröttna detalj spray för extra överklagande. En unik (och användbara) korg för detta kit skulle vara en två-gallon hink.

Sports Fanatic korg

Är han den största sport fan i gemenskapen? Välja en tröja och en mössa från hans favoritlag, tillsammans med en lämplig bollen (baseball, fotboll, fotboll). Kasta in ett par säsongen passerar till spelen, eller om det inte i budgeten, biljetter till en match. Dekorera ett vanligt Hälsningskort i temat för hans favoritsport att hålla biljetterna och några kontanter för koncessioner på spelet. Lagra allt i en utrustning nätpåse, tillgänglig från sporting varor butiker.

Film Buff grejer

Finns filmer i hans natur? Skapa en rolig film buff korg för honom. Samla några av hans favorit filmer eller nya som han vill se. Lägg i några paket av popcorn, teatern-stora lådor med godis och choklad-omfattas pretzels. Kasta i en sex-pack läsk eller öl. Göra ett kort som garanterar honom en natt på filmerna---i sitt eget vardagsrum. Släck lyset ner låg och ljudet upp för bästa effekt. Stuva allt undan i en randig popcorn låda för ett omslag.