mynewspapers.net

DIY planer för att göra veranda räcken

DIY planer för att göra veranda räcken


En fin veranda kan lägga till ditt hem marknadsvärde, eftersom flygande överklagande är oftast högst upp på önskelistan för en köpare. Studera arkitektur av bostäder i ditt grannskap. Ta bilder eller göra anteckningar om detaljerna i deras verandor. Att välja rätt material för din veranda räcken kommer att påverka den övergripande utseendet på din veranda och ditt hem.

Skissa ditt hus

Använd ett skissblock för att rita ditt hem med veranda räcken från olika vinklar. Du kan köpa eller göra veranda räcken att installera. Men först, rita räcken du vill ha. Se till att de passar med överhäng, veranda inlägg och fönsterluckor. De flesta villaägare måla räcken i samma nyans som hemmets trim. Men du kan välja att måla räcken något sätt som passar din smak.

Veranda Post Design

Form av längre inlägg håller upp din veranda tak hjälper dig att fastställa räcken kan du använda. Till exempel, om du bor i ett hus med runda premade koloniala kolumner, använda du inte torget veranda ståndare i din räcken. I stället måste du ersätta de runda kolumnerna med square. Detta kommer att göra fyrkantiga ståndare ser harmonisk med din arkitektur. Om du bor i ett hus med exponerade träbjälkar och en sten exteriör, kommer att du behöva bygga post räcken som matchar interiören timmer ramen.

Välj räcken

Om du bygger räcken för ett tillbaka veranda eller däck, kan du säkert bygga från grunden. Men om du inte är en expert snickare, köpa veranda räcken för tidig och montera dem. Om du bor i ett viktorianskt hem eller hem med ovanliga trim funktioner, kontakta arkitektoniska webbplatser för att kontrollera att din räcken är korrekta med design. Eller, om du bor i ett engelska Tudor hus, kan du installera "pepparkakor" räcken typiska europeiska hem.

Grundkonstruktionen

Veranda räcken bör byggas av salt-behandlade virke eller vinyl material resistent mot vädret. Men om din hem ytterväggar är ceder, exempelvis kommer du att installera ceder i stället för salt-behandlad furu. Ta tid att bekanta dig med tillbehör bitar och alla kombinationer du kan använda. Kort hörna inlägg på verandan steg kan kräva vinyl mössor, till exempel. Utomhus linjär räcke material kan ha olika storlekar på ståndare.

Money överväganden

Eftersom flygande överklagande påverkar ett hem önskvärda, se till att du väljer veranda räcken som kommer att bli populär med framtida köpare. Du vill inte investera £650 i en rustik railing system människor inte kommer att uppskatta. Omvänt, om du har byggt ett fint timmerhus, måste du installera lämpliga log räcken som är rustika att hålla från att förringa speciella utseendet på huset. Om möjligt kan du värva ett sågverk i din region för att hjälpa dig klippa räcken som fungerar bra. När i tvivel, få yttranden från hem designers i ditt område. Veranda räcken är en stor kostnad, så välj klokt.