mynewspapers.net

DIY naturliga djupa konditionering hårinpackning

DIY naturliga djupa konditionering hårinpackning


När ditt hår behöver lite extra öka av fukt, Använd en djup conditioning hair mask. Hår masker hjälpa återfukta, glans och reparera håret, om det är torrt, frissigt, tangled eller skadad. Du behöver inte besöka en salong eller använda starka kemikalier, för att dra nytta av en djup konditionering hårvårdsprodukter. Ingredienser för en effektiv och naturlig hårinpackning är i ditt köksskåp eller ditt kylskåp.

Frukt masker

Använda mosade bananer som ett botemedel för tunt hår, säger lockelse. För en banan djupa konditionering mask blanda en banan med ett ägg, tre matskedar mjölk och tre av honung, och fem matskedar olivolja. Du kan också prova en banan mosade med mandelolja. Avokado är naturligt djupa konditionering behandlingar. Blanda en mosad avokado med olivolja och honung eller citron juice och aloe gel.

Olja masker

Oljor hjälpa ditt hår genom att lägga till fukt och kontrollerar frizz. Skapa en enkel djup conditioning olja mask genom att blanda olivolja med ett ägg, eller olivolja med honung. Olivolja fungerar även med sheasmör till djupa skick hår. Blanda smält samman sheasmör, olivolja, en avokado och äppelcidervinäger för ett hår behandla. Tillsätt vispgrädde för att göra håret mjukare och mer lätthanterligt.

Protein masker

Protein masker är effektiva på kluvna hårtoppar och också för att påskynda hårväxt och minska brott, enligt lockelse. Proteinrika naturliga ingredienser för din hårinpackning inkluderar majonnäs och ägg. Kombinera majonnäs med olivolja, honung, vatten och hälften en avokado för ett torrt och sprött hår behandling. Eller helt enkelt blanda ett ägg med en matsked vatten och gäller för ditt hår.

Ansökan

En djupa konditionering mask fungerar bäst när du tillämpa den på vått hår. Låt masken på en halvtimme och skölj sedan väl. Med en hemmagjord mask en eller två gånger i veckan kommer att hår fördelar – gäller inte masken mer ofta om du har fett hår. Försök sitta med håret insvept i en varm handduk, cling film eller en duschmössa för din kroppsvärme öka maskens effektivitet.