mynewspapers.net

DIY Moon burkar

DIY Moon burkar


Tänk om du kunde sätta moonlight i en burk, och bära runt med dig i mörkret? Gör det själv månen burkar låter dig göra just detta. Med några enkla justeringar till sol trädgård ljus och en glasburk som du själv väljer, kommer du att kunna njuta av skimrande bleka ljuset av månen även på mulna nätter. Dessa burkar också gör utmärkta gåvor för älskare av natthimlen och är säker och lätt att njuta av var som helst, eftersom de inte kräver ett utlopp, plugg eller flamma lysa eftersom de är solar powered. Göra flera månen burkar för en speciell glöd på en utomhus natt part, ordna något runt ditt rum för en speciell nattlampa eller ersätta dem för ljus och ficklampor.

Instruktioner

• Klipp ut ritpapper till klär insidan av månen burken eller om du använder sprayfärg, spraya ett lager glasyr spray på insidan av burken.

• Skär isär ytterhölje av sol ljus och ta bort dess komponenter. Från komponenter måste solpanelen, bifogade ljussensorn och ljus och laddningsbart batteri och batteri.

• Vila solpanelen i burken med anslutna ljus och batteriet vila på toppen övre mun. Kontrollera att solpanel ytan utsätts för det klart glaset. Komponenten ljus sensing bör också exponeras under klarglas locket så att den kan ta emot ljus.

• Rulla ihop bitar av klibbiga tackel och placera dem mellan varje komponent att hålla dem på plats. Tryck försiktigt på komponenter att se till att de kommer att hålla ihop.

• Stäng locket på månen burken.

• Placera månen burken i direkt solljus för att absorbera solenergi. När det är mörkt, kommer moon jar automatiskt på, glödande med en blek strålande ljus.