mynewspapers.net

DIY: Metall fågelbur

DIY: Metall fågelbur


Metall fågelburar möjliggör bekväma, säkra och hållbara helgedomar våra befjädrade vänner. Bygga en DIY metall fågelbur kan fågel ägare att spara lite pengar samtidigt anpassa måtten på buren för att passa deras Bird's unika behov. En DIY metall fågelbur kan låta som ett utmanande projekt, men med lite planering och några enkla material, processen borde gå smidigt. Följ dessa steg för att bygga en DIY metall fågelbur.

Instruktioner

Bygga din DIY metall fågelbur

• Överväga din fågel storlek och typ när du väljer avstånd i trådarna i din fågelbur. Fåglar kräver korrekt placerade sladdar att greppa buren medan klättra utan att fastna eller halka genom gallret. Parakiter, exempelvis kräver en maximal tråd avstånd av 1/4 tum, medan tråd avstånd för Aror kan sträcka sig över 1 tum. Kontrollera med din lokal sällskapsdjur eller bird store representant om osäker på lämplig tråd avstånd kraven för din speciella fågel.

• Använd en borr med en metall borr för att borra ett hål i varje ände av 4 1/4-tums PVC-rör (du kan ersätta rostfritt stålrör för PVC: N). Fäst PVC, som bildar sidebars av buren, en annan längd av PVC, som bildar i ribban. Placera en tvärslå så att ändarna av tvärslån justeras med den övre änden av två upprätt PVC sidebars. Säkra tvärslån till PVC sidebars genom att installera rostfria bultar genom borrhålen. Bifoga en annan tvärslån till botten av upprätt PVC sidebars och säkert tvärslån till sidebars med rostfria bultar.

• Använd ett måttband för att avgöra mitt i främre delen av buren. Använda din borrmaskin, borra hål i botten och toppen avslutar av de främre tvärstag. Placera en uppsättning PVC bitar upprätt till till främre stöd stänger. Borra hål i botten och övre ändarna av PVC bitar, och säkra dem att hålen borras tidigare i de främre tvärstag, med rostfria bultar.

• Mäta måtten på främre öppningen av buren för att bestämma bredden och höjden av PVC: N behövs för att bilda dörren. Skär fyra längder av PVC med en rörsågen att bilda de två sidorna, övre och nedre delen av dörrkarmen. Borra hål i och bifoga dörrkarmen med rostfria bultar.

• Täck PVC fågel bur ramen med nät av rostfritt stål, lämnar en öppning för dörren. Använd remsor av tråd av rostfritt stål att säkra nät till PVC. Borra i en dörr låset till dörren stöd att säkra dörren. Fastställa fågel skräp längs botten av buren för att hålla det rent.