mynewspapers.net

DIY Laptop dockningsstation

DIY Laptop dockningsstation


Bygga en dockningsstation för din bärbara dator kan hjälpa till att skapa en mer ergonomisk arbetsmiljö, så att du kan placera den bärbara datorn i en mer naturlig vinkel och minska den typiska hunching-over hållning som många människor tar när du arbetar med sina bärbara datorer. Du kan bygga din egen dockningsstation med hjälp av några enkla hushållet material i om en halv timme. Bygga din egen station kan också hjälpa spara lite pengar jämfört med att köpa en dyr laptop dockningsstation.

Instruktioner

• Håll klädhängare upprätt på en arbetsbänk och placera den så att hälften av galgen är på ytan.

• Utöva påtryckningar till centrum av klädhängare att skapa en liten böj i metall nederdelen av galgen.

• Tryck ner vid varje hörn på galgen att skapa en krök som är ungefär 30 till 45 grader, cirka tre inches i från spetsen av varje hörn av klädhängare.

• Manipulera metall hörnen så att de är böjda på lika vinklar och sedan placera galgen på ditt skrivbord så att de böjda hörn vänd uppåt.

• Luckan skärmen på din bärbara dator hela vägen tillbaka och infoga längst ner hälften av den bärbara datorn i böjda hörn av klädhängare, som kommer att vagga det på samma sätt som en typisk bärbar dator dockningsstation.