mynewspapers.net

DIY kylskåp paneler

DIY kylskåp paneler


Kylskåp paneler kan villaägare att gömma bort ointressant kylskåp fronter. Ett helt nytt kök remodel kan drastiskt påverkas av en oattraktiv kylskåp. Tillämpa paneler i fronten och på sidorna av kylskåpet kan du maskera ytan, blanda det med utseendet på skåpen. Vissa modeller av kylskåp erbjuder en panel kit, men de är inte vanligtvis tillgängliga för varje modell. Att skapa ett system för paneler är en ganska enkel uppgift som kan utföras i en kort tid.

Instruktioner

• Mät höjd och bredd för varje område att få en panel. Mäta kyl och frys dörrarna separat. Noggrant Observera några utstansade områden för handtag.

• Redogöra för varje område att skäras på panelerna fanér med en rak kant. Den raka kanten gör att du kan skapa raka linjer.

• Klipp ut varje avsnitt av fanér panel med en hand såg. Var noga med att lägga ut avsnitten på en plan yta i den ordning som de ska tillämpas.

• Rengör områdena av kylskåpet där panelerna fanér som ska installeras. Applicera avfettningsmedel på ytan med en ren trasa och skrubba ytan. Var noga med att ta bort eventuella uppbyggnader av damm eller smuts från ytan.

• Tillämpa självhäftande förening till framsidan av kylskåpet och baksidan av panelen. Bred förening över båda ytorna med en 2-tums skum borste. Låt limmet att ställa in i fem minuter och tryck panel mot kylskåpet.

• Slät panel på kylskåpet i en cirkulär rörelse med handen. Börja i centrum av varje tillämpad avsnitt och arbeta för de yttre kanterna av panelerna.