mynewspapers.net

DIY konstgräs

DIY konstgräs


Konstgräs är ett torv som är gjorda av syntetiskt material. Materialet är färgat grönt för att få det att verka som verkliga gräs. Konstgräs används ofta på idrottsplatser på grund av hållbarheten av materialet. Det är väl lämpade för hög trafik ytor, till exempel betong, och i områden där vanliga gräs kommer inte att växa, som kraftigt skuggade områden. Konstgräs har också nytta av aldrig behöver gödsling, bevattning eller trimning med en gräsklippare.

Instruktioner

• Mäta längden och bredden på det område där du vill installera gräset och multiplicera de två siffrorna för att få figuren square-tagningar. Lägg till några extra fötter av material för skrot och putsning runt dörröppningar.

• Rengör betongen med en kvast. Skölj med vatten för att avlägsna eventuella orenheter.

• Ställ in ut bitarna på betongen att få rätt orientering. Skär bitar av trim från extra lappar med en mattkniv. Låt gräset vila två till tre timmar att förhindra skrynkling.

• Lyft upp kanterna på konstgjorda gräset och tillämpa dubbelsidig utomhus söm tejp på betongen. Detta band är tillgänglig från mest konstgjorda gräset leverantörer. Kör på bandet längs varje söm och tryck gräset ner mot bandet, flytta från ena änden till nästa för att förhindra högar.