mynewspapers.net

DIY konstgjorda Silk växter för ett akvarium

DIY konstgjorda Silk växter för ett akvarium


Många människor väljer konstgjorda silk växter i sina akvarier över att höja levande växter. Många simsport göra dåligt med tankar med levande växter och låt oss inse det, höja levande växter tar en hel del arbete. Du kan få konstgjorda silk växter i nästan varje sällskapsdjur tillförsel kedja butik, och de varierar i pris från billigt till dyrt. Du kan göra DIY konstgjorda akvarieväxter med några silk växter från en heminredning butik, akvariet grus, en cupcake pan och akvarium silikon.

Instruktioner

• Linje varje cupcake fack med smörpapper. Vaxat papper kommer att hjälpa dig att få anläggningen av cupcake innehavaren en gång torkas. De flesta cupcake fack har plats för sex muffins.

• Fyll varje cupcake hållare 50% med ren och torr akvariet grus. Som ett tips, Använd samma grus används i ditt akvarium. Detta hjälper basen av växten smälter in i ditt akvarium.

• Fyll varje cupcake hållare resten av vägen med akvarium silikon. Detta är en tydlig silikon används för att försegla glas hörnen av ett akvarium. Du kan få det från en djuraffär och det är säkert för fisk.

• Blanda grus och silikon tillsammans med uppståndelse stick tills alla av grus och blandar med silikon.

• Böj två inches av stjälken på silk plan till en 90-graders vinkel och sedan Tryck på skaftet till en av silikon grus blandningar och begrava den cirka tre fjärdedelar djupt in i blandningen. Upprepa processen för varje planta som du gör.

• Låt blandningen 24 till 48 timmar att helt torka och sedan ta bort grus bas från innehavaren av cupcake. Basen är svårt och har nog vikt och massa för att hålla anläggningen när du begrava den i gruset i ditt akvarium.

• Rengör grundligt silk växterna och baser med varmt vatten innan du dränka dem i ditt akvarium.