mynewspapers.net

DIY: Idéer för ett Barn bröllop

DIY: Idéer för ett Barn bröllop


Ett barn kan ha en rustik charm som andra miljöer kan inte ge, och kan vändas till en pittoresk miljö för ett bröllop. Det kan också vara en kostnadseffektiv plats för par på en budget. Med några kreativa idéer, kan en lada omvandlas till en mysig och romantisk plats att säga "Jag gör."

Ljus

Belysning kan ställa en humör; sträng vita lampor för varm och romantisk belysning på din lada bröllop. String lampor överallt i ladan, från takstolarna och runt valv. Färgade lampor är ett annat alternativ. Det finns olika storlek lökar på ljus strängar, men små tenderar att ha lite mer twinkle än större glödlampor. Hängande lyktor ger också mjuk belysning, hjälper att skapa en romantisk belysning system.

Blommor

Blommorna kan dekorera och förbättra rustika skönheten i en lada, så oavsett vilka blommor du väljer, har gott om dem.. I en Lada är hemodlade eller handplockade blommor ett bra val. Blommor som prästkragar, solrosor, påskliljor och vilda blommor kommer att komplettera inställningen. För en höst bröllop, fylla ristade ut pumpor med vilda blommor och använda dem som hörnstenarna. Scatter-gords, pumpor, majs stjälkar och vete stjälkar i hela ladan för extra dekoration.

Sittplatser

Ställ in trästolar. Trästolar är perfekta för en lada inställning eftersom träets naturliga färg komplimanger naturliga färgerna på ladan och dess omgivningar. Dekorera stolarna med vita band och blommor och rada upp dem för att skapa en mittgång för bruden. Om stolar inte är ett alternativ, Använd höbalar täckt med billig vit eller pastell färgade ark för dina gäster att sitta på. Täcker färgen kan knyta an till färgsättningen, och kommer att ge en mer bekväm yta ovanpå höet.

Bruden ankomst

Bruden kan ankomma till bröllopet på en häst eller en häst och vagn. Denna ankomst knyter an hela temat för bröllopet, mycket mer så än en limousine. I slutet av bröllop, bruden och brudgummen kunde rida till receptionen på separata hästar, i en vagn, eller brudgummen kunde ta bruden på sin häst till receptionen, precis som Prince Charming skulle göra.