mynewspapers.net

DIY: Idéer för Cafe kök dörrarCafe dörrar kan göra ditt kök tillgängligare, samtidigt en känsla av rymd. Cafe dörrar är två svängande dörrar i en dörröppning och är vanliga i restauranger som vill ha en kommer in och går ut dörr att undvika servrar och löpare slå varandra. Beroende på din nivå kan du antingen installera premade dörrar eller gör din egen.

Instruktioner

• Mät din dörr. Tänk på höjden och bredden på dörren och att du behöver lite utrymme mellan två dörrar.

• Gå till brädgården, järnaffär, eller hem och trädgård butik för att se vilken typ av dörrar de har tillgängliga. För att göra dem riktiga café dörrar (som gunga båda hållen) måste du få café gångjärn. Några av dessa gångjärn gör dörren sticker från dörren, så håll detta i åtanke i med tanke på bredden av dörrarna.

• Leta efter konkurs och likvidation försäljning. Restauranger gå ofta i konkurs, och ofta kommer du att kunna hitta café dörrar till salu.

• Gå till varvet försäljning. Cafe dörrar var populära på 1950-och 1960-talet och kan vara till salu.

• Gör din egen café dörrar. Om du har viss erfarenhet med träbearbetning, är att göra café dörrar möjligt. Eftersom de inte behöver matcha exakt med dörrkarmen, har du mer spelrum. Dörrar som är en tredjedel av storleken på dörren är bra, och de två dörrarna behöver inte matcha. Du kan skapa intressanta former och experimentera.