mynewspapers.net

DIY: hur man bygger lutningen steg

DIY: hur man bygger lutningen steg


Om du har en fastighet med branta sluttningar och kullar, kan det vara svårt att bekvämt promenera runt. Dessutom, ser vissa människor också backarna som påtagliga effekter på sin egendom. En lösning för detta problem är att införliva steg i din sluttningar. Sluttningen steg kan göras av trä, sten, betong, tegel eller många andra material. De billigaste och mest användarvänliga steg att bygga är gjorda av trä. Bygga enkla låg till-marken steg eller mer avancerade förhöjda steg med räcken.

Instruktioner

• Mät längden av sluttningen där du vill bygga steg.

• Skär två ramar för steg med en såg. Längden på varje ram ska matcha längden på lutningen. Till exempel om lutningen är 8 fot lång, fungerar 2-av-8 skivor bäst.

• Gräv ut ungefär 3 till 5 inches av lutningen området där du tänker placera stegen. Göra detta område ca 3 fot och höjden ända från botten till toppen. Använd baksidan av skyffeln för att packa ner jorden.

• Placera bildrutorna på varje sida av lutningen så de är något indragna i marken där du tog bort smutsen.

• Klipp 2-gånger-4-skivor till en längd på 3 fötter för löparna. Två av dessa löpare kommer att användas för att hålla varje steg på plats. Börja längst upp i backen och fäst två löpare styrelser sidan ramar med trall skruvar. Gå ner ungefär en fot på ramen och upprepa processen. Placera stegen så nära varandra eller långt ifrån varandra som du vill.

• Klipp 1-tums brädor till en längd på 3 fötter för prydnad. Du behöver tre av dessa styrelser för varje steg. Koppla dessa styrelser säkert in på löpare och ramar med däck skruvar.

• Pack i smuts med en spade längs sidorna av ramen för att hålla stegen på plats.