mynewspapers.net

DIY humana mus fölen

DIY humana mus fölen


Om du vill bli av med möss men inte vill använda inhumana fällor eller stökigt gifter, gör din egen humana mus fällor, med material du har förmodligen runt huset. En human mus fälla helt enkelt fångar möss och placerar dem i en behållare med anläggningen, så du kan ta dem till en annan plats och göra dem fria. Få några välsmakande bete och göra din egen humana fällor.

Flaska trap

En flaska trap är ett bra sätt att fånga musen och släpp den igen utan att röra vid det, perfekt för dem som är lite blödiga. Skär toppen av en 2-liters flaska så att du gör en öppning stor nog för en mus för att få igenom. Placera betet i botten av flaskan och lägga flaskan på kanten av en counter, stol eller trave böcker. Vikt flaskan på den främre vilar på kicken ytbehandlar av tejpning mynt eller några andra vikt så att det bara knappt håller flaskan på plats. Placera en låda under flaskan. När musen går för betet, det kommer att rubba balansen och flaskan kommer att störta in i låda, där du kan ta det att släppa den.

Balans trap

En balanserande fälla med en uppståndelse pinne och en buffé pan är effektiv, särskilt när sätta på en platt yta, som ett betonggolv i en källare. Bara smeta lite jordnötssmör på slutet av en trä färg rör pinne eller liknande platt träpinne. Placera den änden av pinnen på golvet, och använd sedan den andra änden för att balansera en sida av buffé pan i luften. Det ser osäker, eftersom det är. Syftet är för musen att komma med, börja tugga på slutet med jordnötssmör och slå den andra änden sin plats, att få ner buffé pannan skapa en fälla. Du behöver bara ösa musen i en hink och släpp tillbaka i naturen.

Soptunna trap

Detta är ett annat bra alternativ om du hoppas att aldrig röra micet under svällning. Denna metod behöver du en tom soptunna och några tidningsartiklar. Säkra tidningen tätt över mynningen av soptunnan så att det ser spända och förseglade. Med en kniv, skär en mycket liten "X" ca 5 x 5 cm (2 inches med 2 inches) exakt mitt i tidningen. Badda lite jordnötssmör, eller ett annat bete på hörnen av formen "X". När musen går efter betet, kommer det falla genom "X" i soptunnan, där kommer det att förbli tills du kan släppa den.