mynewspapers.net

DIY hem vatten funktioner

DIY hem vatten funktioner


De två viktigaste komponenterna i en vatten-funktionen är en reservoar och en återcirkulerande fontän pump. För att göra en gör det själv, eller, DIY vatten inslag hemma, kommer du behöver i funktionen designa en fountainhead direkt vattnet från pumpen till fontän rim eller slangar att kanalisera vattnet från pumpen till en pip.

Hem fontän

DIY hem vatten funktioner


Skapa en enkel DIY hem vatten-funktionen med en dekorativ bordsskiva fontän. En förseglad planter, skål, vas eller vattentäta container som är stora nog att hysa en liten dränkbar pump kan fungera som reservoar för din bordsskiva fontän. Till exempel placera pumpen i minst en 8-tums diameter skål, bifoga en Urkällan, kamouflage pumpen med dekorativa stenar och du har en bordsskiva fontän. Samma konstruktionsprincip gäller större inomhus eller utomhus fontäner. Välj en lämplig storlek container och en större kapacitet fontän pump. Direkt vattnet med slangar från någon del av fontänen design.

Bevattna väggen

En bevattna väggen står som särskiljande hem vatten-funktionen. Gör en en helg. Konstruera bevattna väggen med en stor rektangulär plantageägare som reservoaren och ett blad av akryl eller glas som vatten väggdesign. Täcka en sida av marin plywood med keramiska eller metall plattor för att skapa en mer intrikata design för vatten-funktionen. Använda en dränkbar vattenfall pump för att tvinga vattnet från reservoaren på golvet till toppen av bevattna väggen. Slangar av plast eller koppar kanaler flödet. Installera en bevattna väggen inomhus eller utomhus på en plats som du vill höra lugnande ljudet av vatten sipprar. Se till att spänna vatten väggen högst upp på väggen med parentes att hindra det från att störta fram.

TrädgårdsdammenEn trädgård damm är en mer arbetsintensiv DIY hem vatten funktionen, främst på grund av den nödvändiga utgrävningen. I många landskap leverans butiker att förenkla byggprocessen finns redan bildade plast damm liners. När du passa liner i ett hål som är lika med dess totala storlek och djup, kan du lägga till en dränkbar fontän pump för att cirkulera vattnet. Dekorera i ytterkanten av trädgårdsdammen med floden sten, skiffer stenar, STENPLATTA eller andra marksten som passar ditt landskap. Lägg till solar belysning, blommande växter och blad till utrymme att locka fåglar och insekter till nya ekosystemet.