mynewspapers.net

DIY hem fönster Toningssystem

DIY hem fönster Toningssystem


Hem fönster Toningssystem kan leda till ökad energieffektivitet och också spara pengar genom att skydda mattor, draperier och möbler bleks. Det kan minska skadliga UV strålar solen med över 90 procent och gör windows säkrare genom att förhindra skada till följd av brutet exponeringsglas. Övriga förmåner avser ytterligare sekretesspolicyer och dekorativ skönhet det kan lägga till ditt hem.

Typer av fönster Toningssystem

Det finns tre grundläggande typer av fönster Toningssystem tillgängliga, tillverkade tonade glas, glas med reflekterande beläggning och eftermarknad film för befintliga fönster. Två första måste installeras under ett hem konstruktion, även om det finns några eftermontering möjligheter. Kolla med din lokala entreprenörer för företag som kan göra dessa ombyggnader, även om de kommer att bli dyrt. Fönsterfilm, däremot, är ett DIY projekt och mycket billigare.

Överväganden

Mängden värme från direkt solljus genom ett fönster mäts genom att ge en skuggning koefficient (SC). Lägre SC, den mindre värme solvärmelast man. Därför, Tänk på orientering i rummet och hur mycket exponering för solljus blir det under dagen. Söder och norr inför windows, som få mindre sol, kommer mest nytta av från värmen på vintern, så SCs av nyansen bör vara hög. Öst och västläge windows bör ha låga SC fönster Toningssystem, eftersom de får direkt morgon och kvällssol. Fönster nyanser som brons och grönt har hög SCs, att hålla ut mer av solens värme än klart glas. Observera också att av Toningssystem windows att hålla värmen, du kan göra det svårare att se igenom. Tonade fönsterfilm rekommenderas också inte för plast och plexiglas fönster.

Var köpa nyans fönsterfilm

Järnhandeln som Lowes och Home Depot, byggvaruhus, fönster butiker och även vissa måla butiker säljer tonade fönsterfilm. Du kan också köpa den online från tillverkare som 3 M, Gila Film, Artscape och ljus effekter. Sådana produkter får märkas "dekorativ", "ljus hög kontroll," "energi film control" eller "privacy control" fönsterfilm.

Hur man installerar fönster Toningssystem

Ren Fönstren noggrant, med en blandning av flytande tvättmedel och destillerat vatten i en sprayflaska. Vissa fönster film tillverkare tillhandahåller sin egen ansökan lösning för att hålla glaset rent, eller du kan ersätta en fjärdedel av en tesked av ett nr tårar Baby schampo (utan balsam) till en flaska vatten. Använd ren kaffefilter eller trasa för att avlägsna smuts och smuts från fönstret packningen, eftersom någon smuts kvar kan orsaka filmen bubbla. Mäta fönstret, sedan rulla ut filmen och skär den till den storleken plus en extra tum på varje sida. Spraya fönstret med rengöringsvätska igen, men inte torka. Ta bort skyddspapperet från filmen utsätta den självhäftande sidan; spraya både självhäftande sidan och framsidan av filmen med lösningen, liksom. Noggrant tillämpa filmen till fönstret på den självhäftande sidan och använda en gummiskrapa att ta bort överflödigt vatten och fångade luftbubblor. Om "finger" bubblor visas längs alla kanter, wrap din gummiskrapa med en låg-luddfri trasa och försiktigt tryck "fingrarna" mot filmen kanten och håller på plats att absorbera överflödigt vatten. Använd en mattkniv och/eller bred kniv för att skära bort den överskjutande tum av fönsterfilm. De flesta fönster film produkter kommer kan du skala bort filmen och åtgärda eventuella fel som luftbubblor eller skräp mellan filmen och glas och sedan återanvända filmen inom 24 timmar. Filmen kommer sedan "bota" under nästa vecka till 10 dagar. Det är naturligt för filmen titta disigt eller grumlig under denna tid, men det försvinner med tiden eller exponering för värme som solen eller en hårtork.

Att upprätthålla fönster Toningssystem

Rengör tonade fönsterfilm med samma rengöring lösningar beskrivs i installationsprocedurerna ovan. Det är också säkert att använda ammoniakbaserade fönsterputsare om renare inte sitta i mer än 1 till 2 minuter. Använd lint gratis handdukar för att torka filmen ren. De flesta film produkter senaste ca 8 till 10 år.