mynewspapers.net

DIY hårtillbehör: halsdukar

DIY hårtillbehör: halsdukar


Kvinnor har använt halsdukar för att skydda huvudet mot värme och kyla. De har också använt halsdukar för att täcka sina ansikten för syften som rör tradition och blygsamhet. Men slöja har också spelat en stor roll i kvinnors mode. Om en kvinna vill förbättra en hår stil eller dölja att hon har förlorat sitt hår på grund av cellgifter eller strålning behandlingar, vill hon se glamorös. En huvudduk är det perfekta tillbehöret att hjälpa en kvinna ser fantastisk vart hon går.

Instruktioner

• Drapera en rektangulär scarf över huvudet så ena sidan hänger ner förbi din högra axel och den andra sidan hänger ner bara förbi din vänstra öra. Ta ena änden i varje hand, och komma tillbaka för att dra i ändarna bakom huvudet och passera dem vid basen av halsen.

• Snurra den längre änden tills du har vridna längs hela den långa änden av halsduk i vad liknar ett rep. Dra repet fram bakifrån, förbi din vänstra öra och fortsätter upp över toppen av huvudet. Få repet slutet ner förbi ditt högra öra och runt på baksidan av ditt huvud.

• Knyta ihop de två ändarna av halsduken. Låt ändarna hänga lös eller stoppa dem under bakre kanten av halsduken.

• Vik en fyrkantig scarf diagonalt för att bilda en triangel. Drapera scarfen över huvudet med den vikta sidan på din panna och peka av triangeln hängande ner på baksidan av ditt huvud.

• Ta tag i ändarna som hänger ner över öronen och dra dem så de passerar under hakan.

• Dra korsade ändarna runt på baksidan av din hals och fångst peka av triangeln så det är under ändarna du håller. Knut ändarna ihop så att peka av triangeln göms under knut. Låt ändarna hänga lös eller stoppa dem under bakre kanten av halsduken.