mynewspapers.net

DIY: Halloween kostym av en varg

DIY: Halloween kostym av en varg


DIY, eller gör det själv, har blivit ett populärt alternativ till buyingalmost allt annat. Detta inkluderar att göra Halloween kostymer i stället för att köpa en pre-gjord en. Klä upp som djur som fåglar eller vargar anor före kristen tid. Det var populärt med antika Celtics som bar kostymer och tände eldar att avvärja onda andar på den en dag döda kunde återvända till jorden. Den följande wolf kostym kan bärs av en man eller kvinna och ändras för att passa olika personligheter.

Instruktioner

• Våt papier-mache per instruktionerna på förpackningen. Riva papper i strimlor och doppa dem i papier-mache. Täcka mask med papier-mache på längden och Lägg gupp och dips i uppsatsen att skapa textur. Lämna de öga hål klara. Skär svampen i hälften plankans, Lägg på den näsa mask och täck med papier-mache, lämnar botten avtäckta. Detta kommer att vargens nos och ger dig utrymme att äta och dricka. Låt torka i minst två timmar.

• Konstruera öron av torrt papper genom att klippa två hörn av papper tillräckligt stora kurvan i öron. Skrynklar mitt i kurvan så de hålla sin form. Böj en halv tum bit av pappret på basen av örat till band till huvudbandet. Täcka öron med en eller två bitar av papier-mache lägga textur. Låt torka i minst en timme. Färg öron med markörer och skär minst tre inches av päls trim att limma mot bygeln på sidorna av öronen och i mellan.

• När torr, färg masken med brytpunkter men du vill, helst med en färg som passar svett kostym. Färgen är vargens näsa svart, där svampen höjs. När färdiga dra ut svampen noga och prova på masken. Kontrollera att du kan se och det finns tillräckligt med utrymme för att äta och dricka.

• Ta av masken. Klipp päls trim till längden på toppen och sidorna av masken. Med tyg lim, börja limma päls trim på masken, undvika botten av masken. Tyg lim hjälper pälsen håller sig till masken bättre än vanliga lim. Låt torka.

• Skär en längd av päls trim för vargens svans. PIN päls trim till linningen på baksidan av svett byxor. Sätta på mysbyxor, Sweatshirt, mask och pannband.