mynewspapers.net

DIY duschen omkastare Valve Repair

DIY duschen omkastare Valve Repair


En dusch omkastaren ventil reglerar flödet av vatten i kranen montering, styra det genom den badkaret pip eller duschmunstycke. Några duschar har en växelventil i badkar pipen, att du behöver byta ut hela pipen. Andra dusch kranar har omkastaren ventilen som ett tredje vatten kontrollhandtag som sitter mellan varmt och kallt vatten handtag, vilket innebär att du tar bort den gamla växelventil och installera en ny, liknande när du reparera en kran läcka.

Instruktioner

I-PIP omkastare

• Undersök botten av den badkaret pip för en skruv håller pipen på plats. Skruven kan vara i ett litet hål eller i ett spårat ut på baksidan av pipen. Ta bort skruven, var noga med att inte släppa den i avloppet med hjälp av en insexnyckel.

• Skjut det badkaret pip direkt från vattenpipa, vrida den fram och tillbaka om pipen pinnar alls. Om pipen inte har en skruv i botten, vira en bit tyg runt pipen, sedan klämma en rörtång till pipen och vrid pipen moturs tills pipen kommer av vattenpipa.

• Installera en ersättare pip, med samma plats för omkastare, på vattenledning på samma sätt som du tog bort gamla pipen. Om öppningen i den nya pipen är för stor för vattenpipa, skruva i plast adapter bit i öppningen i pipen innan du installerar det på vattenpipa.

Handtag-stil omkastare

• Stäng av vattnet i huset genom att stänga de viktigaste vattenventil. Aktivera dusch hela vägen till eliminera något tryck kvar i vattenledningar.

• Bända bort småbolag bit mitt i den omkastare kontrollvredet. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruven som sitter under locket, sedan dra i handtaget av kranen.

• Skruva loss någon adapter bitar eller nötter bifogas ventilspindeln, med ett par tång. Dra ut någon metall stift eller klipp, med vass tång.

• Skjut handtaget tillbaka över stammen ventilen sedan vrida handtaget moturs tills ventilen kommer ur vattenpipa. Skruva den nya ventilen in i röret, vrida den medsols med handtaget tills det sitter ordentligt på plats.

• Byt de andra delarna av kranen i omvänd ordning du tagit bort dem, och öppna husets viktigaste vattenventil.