mynewspapers.net

DIY Cherry Blossom bröllopinbjudningar

DIY Cherry Blossom bröllopinbjudningar


Körsbär blommar gro full blom i färgerna rosa och vitt. Om ditt bröllopstema innehåller dessa traditionella japanska blommor, inkludera blom på ditt bröllopsinbjudan. Den nationella Cherry Blossom festivalen firar 1912 japanska gåvan av 3.000 träd till USA. Detta gott träd skickar ett budskap om vänskap och kärlek, vilket gör det en perfekt prydnad för ditt bröllopinbjudningar.

Instruktioner

• Hitta en bild av en körsbärsblommor och spara den till din dator. Webbplatser som iStockphoto och Fotolia sälja fotografering och bilder för en nominell avgift, eller du kan hitta gratis vektorgrafik på webbplatser som Vecteezy.

• Skapa din inbjudan. Öppna ditt ordbehandlingsprogram och välj ett romantiska teckensnitt. Formatera sidan till den storlek du vill skriva ut en inbjudan. Du bör kunna passa två inbjudningar på en sida. Centrera texten och skriv din inbjudan formulering. Namnet på dina föräldrar först, eller paret betala för bröllopet. Skriv sedan brudens och brudgummens namn, att införa anledningen till att gästerna kommer att komma till bröllopet. Inkludera tid, datum och plats för ceremonin.

• Infoga bilder av körsbärsblommor på inbjudan. Några idéer är att placera bilderna i stadens översta inbjudan eller inklusive dem som en gräns på ytterkanterna på inbjudan.

• Skriva ut dina inbjudningar på papper cardstock. Spara papper genom att skriva ut två inbjudningar på en sida.

• Skapa inbjudningar. Använda din papperskniv, skära inbjudan till den storlek som du måste passa in i ett kuvert. En gemensam storlek för bröllopinbjudningar är 5 inches av 7 inches.

• Knyta bandet i en båge och följa det inbjudan. Bifoga fören på toppen, eller Linda det runt inbjudan och knyt en rosett i centrum.