mynewspapers.net

DIY bröllop favor idéer

DIY bröllop favor idéer


Vissa par vill göra mer för deras bröllopsgäster genom att göra hemmagjord gynnar. Hemgjord bröllop gynnar kan vara relativt billig, och du kan sätta ihop dem långt innan bröllopet. Genom att göra hemlagad bröllop gynnar, kan du lägga till en annan dimension av dig själv till bröllopsfesten. Välj från en mängd idéer och skräddarsy favörerna för att göra dem riktigt yours.

Tvålar

Anpassa en bar av hemmagjord tvål och ge den som en bröllop tjänst. Det finns så många alternativ där ute för hemmagjord tvål göra. Du kan antingen köpa böcker eller hämta recept för att göra hemmagjord tvål från grunden, eller helt enkelt köpa smält och häll tvålar från lokala hantverk butik. Kommer du någon form av mögel att göra dina tvålar, som du kan köpa eller göra av något återvunnet från ditt hem, som tvättas ur burkar tonfisk. Om du vill göra tvålar ännu mer intressant eller personlig, kan du lägga något i tvål medan det är inställningen i formar, som ett öre, torkade blommor eller ett objekt som representerar dig och din brudgum. Se till att Linda tvålar vackert med papper och band. Skriva ut ett tack meddelande till dina gäster på papperet om du så önskar. Du kanske vill sätta tvålar i en korg nära utgångsdörren så att små barn inte försöker äta dem när man sitter på mottagning tabeller.

CD

Gör en CD med alla din favoritmusik att ge som en bröllop tjänst till alla dina gäster. Med hjälp av datorer och nedladdningsbara låtar kan du hitta alla möjliga låtar. Kom ihåg, du behöver någon form av nedladdningsbar musikprogramvara på din dator för att göra detta bröllop gynnar. Du kan skriva en lista över låtarna på CD med en permanent spritpenna eller du kunde göra det en lite finare genom att köpa särskilda CD-klistermärken som du kan skriva ut på att använda din vanliga skrivare. Designa din CD-etikett med en bild av den lyckliga par och skriva ut så många som du behöver. När du är redo att sätta klistermärke på CD-skivan vara mycket försiktig och arbeta långsamt eftersom detta hjälper förebygga bubblor och hålla dig från att förstöra etiketter.

Ljus

Gör liten burk ljus ställa på varje plats för mottagning. Leta efter små burkar, speciellt för fyllningen med varmt vax, på dollarn och hantverk butiker. Du kommer att vilja tvätta burkarna innan du använder dem för att se till att de är mycket ren och att det finns något inuti burkarna som skulle kunna förstöra ljusen. Se till att burkarna är helt torra innan du lägger heta vax. Om du är en erfaren ljus-, använda förbrukningsartiklar du redan i din stash. Om du inte är en erfaren ljus maker, aldrig rädd. Köpa vax på hantverk butik, samt oljor för doft och färgämnen. Gör små Ljuslykta-storlek ljus i burkar för favörerna. Om du vill anpassa dem, skriv ut små bilder av paret på klistermärke papper och anbringa etiketten till burken efter att vax för att svalna helt. Du kan göra större ljus på samma sätt som för hörnstenarna om så önskas.