mynewspapers.net

DIY bostäder hiss

DIY bostäder hiss


Installera en hiss för bostäder i ditt hem är ingen enkel uppgift, men med rätt planering och professionell design och byggmetoder, det kan göras. I själva verket vinner hemmet hissar i popularitet, särskilt i rika samhällen där stora, dyra bostäder är normen, och i vissa hem ägs av dem som har vissa nackdelar. Flera företag tillverkar bostäder hiss kit och system för en mängd olika hem typer och arkitektoniska stilar. Det rekommenderas inte att försöka design och konstruktion som ett DIY TUSENKONSTNÄR projekt. i själva verket kan vissa samhällen förbjuda sådana metoder.

Instruktioner

DIY bostäder hiss


Utveckla din plan för projektet med att installera en hiss för bostäder i ditt hem, helst i ett datorprogram som utformats för konstruktion projektledning (Microsoft Project, till exempel). Kom ihåg att inkludera alla förutsebara krav. att få nödvändiga tillstånd; hyra och schemaläggning ingenjörer, arkitekter, entreprenörer och andra som projektet förtjänar; samordna alla rivning, renovering, konstruktion och andra förberedande krav. schemaläggning av officiella besiktningar. upphandling och leverera nödvändiga material, utrustning, avfallshantering soptunnor och liknande. Ta tid att beskriva så mycket av projektet från början till slut som möjligt.Samråda med, och slutligen kontrakt med nödvändiga ingenjörer, arkitekter, entreprenörer och andra behöver du på ditt projekt. Dessa resurser kommer att kunna ge konstruktioner, ritningar och fysiska ändringar behövs på den befintliga strukturen eller elektriska tjänster, för att acceptera installationen av en hiss. Observera att det kan vara nödvändigt att markera och upphandla en specifik hiss kit i detta skede, så att ingenjörer och andra vet vad de sysslar med.

DIY bostäder hiss


Förvärva nödvändiga tillstånd från lämplig styrande enheter. Vissa samhällen insistera på att hålla kompletta ritningar och planer när utfärdande av tillstånd, så minns att när att få din ritning uppsättningar från dina anställda resurser. Gör din hemläxa innan du går för tillstånd alltid sparar tid och huvudvärk, så det hjälper för att kalla de olika tillåter myndigheterna tid att lära sig deras krav.

DIY bostäder hiss


Ta med arkitekter, ingenjörer, entreprenörer och även byggnaden tjänstemän tillsammans för en kick-off möte, schemalägga det förberedande arbete som behövs för att klara ditt hem för hiss installation. Visst, du behöver en konstruktion-skräp container på plats för att hänga med artiklar slits för att göra plats i ditt hem.

DIY bostäder hiss


Installera själva utrustningen för din bostads hiss och tillbehör. Ditt anlitade entreprenörer måste arbeta tillsammans för att få utrustningen själv flyttade på plats och säkrade på struktur, sedan installera makt, säkerhetssystem och andra element som associeras med denna typ av projekt.

DIY bostäder hiss


Schemalägg nödvändiga inspektioner när de krävs av din lokala byggnad tjänstemän. Några inspektörer är ganska kinkig om när deras inspektioner ska utföras. Ägna stor uppmärksamhet åt deras begäran; de är där för att hjälpa dig, så att samarbete är nyckeln. Till exempel Stäng inte upp en vägg med nya elektriska ledningar inne om elektriska inspektören frågar för att kunna se ledningarna innan dess.

DIY bostäder hiss


Testa din bostads hiss när det har framgångsrikt installerat, inspekterade och godkända för användning. Följ alla tillverkare och leverantör riktlinjer är associerad med din nya hiss. Vissa stater eller kommuner kan ha krav liknande dem som tillämpas för offentliga och kommersiella hissar.