mynewspapers.net

DIY ben stag för hundar

DIY ben stag för hundar


Din hund precis lanserat 10 fot utanför sängen, romped med de stora hundarna på park eller gjorde en u-sväng in i buskarna att jaga en kanin i stället för att bo med dig på din morgon kör. Nu är SJABBIG haltar och gråter av smärta. Hundar kommer Lama av många skäl - det kan vara en muskelbristning eller ett brutet ben. Om det är en enkel fraktur, förhindrar regelsystem den drabbade extremiteten med benet stag eller splint direkt sammansatta raster (ben skjuter från huden) eller skador på inre organ.

Instruktioner

• Hindra hunden försiktigt för att förhindra det från att flytta. Använd en munkavle för att skydda dig. En hund i extrem smärta är mer benägna att bita, även om den inte har en historia av aggression. Säkra nosen men inte dra det tight att ha tillräckligt med luft.

• Söka akut veterinärvård. Detta är din primära mål; dock Använd tiden innan vi kommer till kliniken för att tillämpa en tillfällig skena för att förhindra ytterligare skada. Försök inte att ställa in benet. Allt du vill göra är att hålla benet fjättrad.

• Täcker eventuella sår presentera nära brutna ben med steril kompress före tillämpningen av den tillfälliga stag.

• Linda en akut skena runt benet. Om det är uppenbart underbenet är bruten (svullnad, ben utstick) Linda en rulle av ren tidning eller en tidskrift runt benet. Rullen bör sträcka förbi gemensamt att förhindra benet från att svänga. Band i ändarna för att skydda det på plats och hindra den från att utspelas. Gör inte stag så tight det skär av omsättning.

• Få din hund till kliniken med minsta möjliga rörelse. En robust låda med handdukar håller hunden från att flytta onödigtvis. Använd en tillräckligt stor låda så det kan ligga ner. Om det är en liten hund--en miniatyr eller leksak rasen--bär hunden så skadade benet hänger gratis.