mynewspapers.net

DIY bärbar säng baldakin

DIY bärbar säng baldakin


Himmelssängar lägga till färg, krydda och kul i alla sovrum. Du behöver dock inte en traditionell himmelssäng njuta av stämningen och elegansen i en baldakin. I stället kan du lära dig att göra en himmelsäng själv. Göra ett tak som är bärbar. Även om du får en ny säng, kan denna trädkronorna placeras över den.

Att göra en baldakin

Trädkronorna kommer faktiskt drapera från taket. Att veta hur mycket tyg du måste köpa dig ska behov att mäta höjden på rummet--från golv till tak. Köpa tyll eller andra tyg du vill ha i två gånger längden på den höjden, plus två fötter. Eftersom det behövs så mycket tyg, fungerar tyll bäst (eftersom det är så billigt). Om du vill ha en tjock kapell, köpa ditt tyg i fyra gånger längden på taket och vik den på mitten. Köp en stor broderi hoop. Dessa kan köpas från någon hantverk eller sömnad butik. Ju större bågen, ju större trädkronorna. Dra den inre cirkeln av broderi bågen ut. Placera den inre bågen direkt under och i mitten av tyget. Se till att du tyg läggas ut jämnt på en ren yta. Placera större bågen på inre bågen, men inte trycka ner. Dra upp på tyget inuti bågen så att cirka två fötter av tyg är draget igenom. Detta extra material kommer att behövas att hänga trädkronorna. Nu driva större bågen runt den inre bågen. Detta kommer att säkerställa att materialet är säkert mellan inre och yttre broderi hoops. Använda fiskelina eller en vacker band, tråd i mitten av drog tyget. Knyt strängen eller band i en dubbel Knut så det sitter på plats (band kan knytas till en dekorativ rosett).

Hängande trädkronorna

Använd måttband för att hitta den exakta mitten av din säng. Också mäta diametern på bågen så att du vet var den bästa platsen att hänga trädkronorna ska (om kapellet är för nära väggen det kommer luta). Skruva fast en krok i taket på rätt plats för trädkronorna att hänga. Sätta upp ditt kapell, knyta snöre eller band runt kroken. Justera kapellet så att öppningen ansikten foten av sängen.