mynewspapers.net

DIY Badge Maker

DIY Badge Maker


Att skapa märken är inte en svår process, men bygga ditt eget märke maker tar lite mer ansträngning. Del av denna svårighet ligger i att de gjutna dör används för att kombinera separata badge delar är specialdesignad för aktiviteten och svårt att tillverka utan dyr utrustning. Du kan dock köpa montering ringar billigt och använda dem i en badge maker som du har konstruerat. För att vara effektiv måste en badge maker kunna komprimera alla knappen delar tillsammans så att de låses på plats.

Instruktioner

• Mått och skär en bit av 2-gånger-4 timmer i två sektioner mäter 6 inches i längd och en del mäter 4 inches.

• Rita en disposition av lägre montering ring 1/2 tum från kanten av en av de 6-tums styrelserna. Använd en skölp ta bort nog av trä från det beskrivs området så att församlingen ringen kommer att passa bekvämt i den och inte flytta runt. Mät avståndet från kanten av styrelsen till centrum av stack hålet. Markera av samma avstånd på andra 6-tums ombord och borra ett 1/2-tums hål helt genom styrelsen vid den tidpunkten.

• Fäst bitar av trä tillsammans i en C-form med hjälp av eller skruvar. Se till att den stack ut del i en styrelse är på den yttre kanten av C inför styrelsen ovanför den. Borrade hålet bör anpassas till avsnittet montering ring. Sand allt ner.

• Skär ett par 1/2-tums träpinnarna i 6-tums längder. Använd en gips skruv för att fästa dem tillsammans i en T-form. Kontrollera att dymlingar passar ihop tätt och säkert eftersom de kommer att användas att skapa trycket att knäppa knappen eller badge bitar tillsammans. Dymlingar kommer att resa genom det borrade hålet.

• Testa din badge maker. Eftersom denna enhet inte är automatiserat kan det ta några försök innan du räkna ut rätt mängd tryck nödvändigt att tvinga församlingen ringarna att låsa komponenter på plats.