mynewspapers.net

DIY asiatisk inredning

DIY asiatisk inredning


Asiatisk inredning är lugnande och avkopplande, och kommer att lägga en särskild utflytning till något utrymme. Skapa en asiatisk look är lätt att göra själv eftersom enkelhet är alltid önskvärt över extravagans i asiatisk stil inredning. För att dekorera i asiatisk stil, fokusera på att skapa en fridfull atmosfär och inte vara rädd för att vara kreativ.

Instruktioner

• Måla dina väggar i svart och dramatiska nyanser av rött. Du kan också använda jade-färgade gröna för en mjukare känsla, men undvika grönt tillsammans med röda eller kan du sluta med en jul utseende. Använda inslag av guld i ett rum en dramatisk prägel eller tämja din look med mjuka bruna.

• Asiatisk inredning föra delar av naturen inne, så Lägg till små lucky bamboo växter eller dekorera med bambumöbler. Lägga till en liten fontän eller två för att skapa en lugnande och avkopplande känner som påminner om en sipprar creek.

• Ta bort röran på ditt space. En viktig del av asiatisk inredning är enkelhet. Ett rörigt rum kommer att förstöra din ser snabbt, så dölja vardagsföremål i lättillgängligt lagringsutrymme.

• Skapa din egen asiatisk stil målning. Måla en karaktär i ett asiatiskt språk på en liten vit duk eller silkscreen, eller skapa en enkel akvarell scen på vanligt papper.