mynewspapers.net

DIY 3 Car Garage planer

DIY 3 Car Garage planer


DIY 3-bil garage planer aktivera dig att bygga ett utrymme att inte bara hålla fordon, men att ge dig ytterligare utrymme för lagring. Ta reda på de lokala byggnormer för byggande av garage och införliva bestämmelserna i dina planer. Du kommer antagligen behöva lägga fram planer till byggnaden avdelning och få dem godkända för att få ordentlig tillstånden.

Design

Design i garaget att ha tre separata overhead dörrar, eller en kombination av enkel- och dubbelrum overhead dörrar. Den minsta bredden för en tre-car garage är 30 fot, som ger en nära passform om också användas för lagring. Lämplig för förvaring ger en bredd av 32 eller 34 fot dig mer än tillräckligt utrymme. Göra djup minst 24 fot djupt.

Stiftelsen

Ställ ut raderna för stiftelsen garage. Gräva hål, packa jorden och fylla med grus. Använda styva skum styrelsen för att isolera garage golvet. Konstruera de konkreta formerna av 2-av-12 styrelser. Placera insatser med 36-tums mellanrum att säkra formulären. Använda armeringsjärn för att förstärka betongen. Bädda in ankare bultarna för väggen delar botten pläterar i den våta betongen ungefärligt varje sex inches och inom 12-inches av eventuella avbrott i botten pläterar. Starta inramning avsnittet väggen efter betongen har botade. Lägga ut botten pläterar och borra hål i styrelser att säkerställa passform. Skydda inte plattorna på plats.

Väggarna sektioner

Rama väggen delar med hjälp av konventionella normer, inklusive fönster och dörrar grov öppningar (RO). Väggen för overhead dörrarna kan ha några avvikelser från standarden. Använda 2-tums 4-tums virke för wall sektioner. Gör längden på reglarna åtta fötter. Skär takplattorna och bottenplåtar samma längd. Botten pläterar måste behandlas virke, eftersom de kommer i kontakt med betongfundament. Placera de två plattorna sida vid sida och markera placeringen av dubbar. Placera dubbar 16 inches på centrum (OC). Mått OC från centrum på en stud till centrum av nästa stud. Läs de dörr eller fönster produkt riktlinjerna för RO dimensioner. Allmänt, lägga till två inches till RO bredd och en tum i höjd för dörrar. Konstruktion av huvuden för fönster och dörrar av två 2-av-6 styrelser. Lägga till en ¾-tums tjock plywood spacer i mellan så att rubrikerna är samma tjocklek som väggarna. Plats fönsterbräda skum över bultar, som kommer att fungera som ett undergolv mellan betongen och väggen avsnitt botten pläterar. Använda 2-tums genom 4-tums virke för att spänna de väggen delarna.

Overhead dörr

Använd två 2-tums med 12-tums brädor eller förtillverkade balkar för overhead dörren headers. Stödja headers med minst två trimmer dubbar i båda ändarna. Dubbla takplattorna på väggen avsnitt genom att fästa 2-tums av 4-tums brädor. Skidan alla vägg delar med plywood.

Tak

Konstruera taket med prefabricerade takstolar. Placera takstolar 24 inches på centrum. FÖRHYDA taket med plywood. Tillämpa takpapp och täck med bältros.

Efterbehandling

Installera isolering och andra avslutande produkter enligt tillverkarens specifikationer.